Connect with us
Publicitate

SPORT

Vlad Ignat despre revenirea la Unirea: ”Nu o să fie nici o întoarcere”

Publicat

Portarul albaiulian Vlad Ignat, actualmente la Real Valladolid, spune că nu are motive să se întoarcă la Unirea. Tânărul portar consideră că Alba Iulia va rămâne doar o destinație de vacanță pentru el, atât timp cât evoluează în Spania și își continuă studiile acolo.

Așteptat să revină la Unirea, Vlad Ignat exclude orice fel de revenire la echipa din Cetatea Marii Uniri. ”Nu am nici o eventuală întoarcere, eu pe 3 ianuarie mă întorc în Spania. La clubul din Alba Iulia nu am de ce să mă întorc. Eu am venit acasă în vacanță, de sărbători, am stat cu familia, deci nu am venit pentru club. În condițiile în care am fost tratat nu mi-aș dori să mă întorc la Unirea, dar, dacă ar fi  alte condiții, cine știe”, a declarat Vlad Ignat, portarul echipei Real Valladolid.

Fotbalistul spune că se simte bine în Spania, unde școala este pe primul plan, atât pentru el, cât și pentru conducătorii clubului. „În Spania mă simt foarte bine, mă pregătesc cu prima echipă, e totul frumos. Îmi e mai greu că sunt departe de părinți de familie, important este că acolo fac  și școală, aici, în ultimi doi ani, nu am fost aproape deloc. Acolo fac școala și fac și fotbal în același timp. Se face școală și fotbal, nu fotbal și școală, ca aici”, a adăugat portarul echipei Real Valladolid.

Vlad Ignat este născut pe 16 octombrie 1995 și  a plecat la Real Valladolid în luna August a acestui an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax