Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății despre decesele COVID: Diferențe fundamentale între numerele raportate și cele reale

Publicat

Vlad Voiculescu, recent demis din funcția de ministru al Sănătății, a declarat vineri că ”există diferențe fundamentale între numerele raportate și cele reale”, cu referire la numărul deceselor din spitalele COVID.

”Avem acum un ministru interimar al Sănătății, care nu știu cât timp are, dar sunt câteva lucruri la care lucram și le investigam.

Vezi și LIVE VIDEO: Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan, primele declarații după demiterea de la Ministerul Sănătății

O să îl rog pe domnul ministru interimar, care ocupă de asemenea funcția de prim-ministru, să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale, anul trecut, cu privire la raportarea deceselor. A deceselor din spitalele Covid-19.

Nu aș vrea să arunc cu numere, pentru că nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră ne arată că există diferențe fundamentale între numerele raportate și cele reale. (…)

Vă spun că există indicii că există o diferență între decesele raportate într-o anumită platformă și în datele pe care le primea raportate Ministerul Sănătății. Sunt mai puține decese. Vorbim despre o statistică și o metodologie care trebuie clarificată”, a declarat Vlad Voiculescu, vineri, în conferință de presă, potrivit dcnews.ro.

sursă: dcnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax