Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO VOCEA ROMÂNIEI: Antinia Simion din Alba Iulia, moment fabulos la audițiile pe nevăzute. Merge mai departe cu Irina Rimes

Publicat

YouTube video

Aflată pentru prima dată la Vocea României, Antinia Simion, o tânără de 19 ani din Alba Iulia a reușit să întoarcă scaunele juraților și să intre în următoarea fază a concursului spectacol realizat de PRO TV.

Încă de mică Antinia a fost remarcată și apreciată pentru calitatea vocii ei atât la Alba Iulia cât și la nivel național. A participat la numeroase concursuri și a obținut trofee la unele dintre cele mai importante festivaluri din țară dar și la cele internaționale. În 2017  a participat și la X Factor, în echipa lui Horea Brenciu, unde a reușit să ajungă până în semifinale.

Absolventă a Colegiului Național Horea Cloșca și Crișan, Antinia este acum studentă ”Stomatologie” la Facultatea de Medicină din Oradea.

”In seara aceasta de la 20:00 ne intalnim la ProTv. Urati-mi succes!✌”- a scris Antinia pe Facebook

antinia simion

Antinia a reușit să întoarcă două scaune la audițiile pe nevăzute. Irina Rimes a fost prima care a apăsat butonul roșu al scaunului , iar mai apoi Andra. Antinia a ales să meargă mai departe în echipa Irinei.

Antinia Simion aduce zâmbete prin simpla ei apariție. A venit la Vocea României pentru a arăta că dincolo de zâmbet este mult talent..

Antinia Simion este, în prezent, studentă la Facultatea de Medicină și Farmacie din Oradea, la secția Medicină Dentară. Ea a participat în anul 2015, la X Factor. A câștigat trofeul Steaua Carpaților, la Brașov. De asemenea, a mai câștigat Trofeul Vocile Cetății, Voices, Mini Megastar și cel al Festivalului Internaţional „Golden Leaf” din Estonia.

Antinia Simion a avut o interpretare de excepție. A cântat piesa „Ex’s & Oh’s” a Ellei King. Irina Rimes și Andra s-au arătat de-a dreptul încântate și și-au întors scaunele.

”Foarte frumos ai cântat! Aș face orice să vii la mine în echipă”, a zis Andra.

În cele din urmă, Antinia Simion a ales: va merge mai departe cu Irina Rimes!

La Vocea Romaniei componenţa juriului a fost modificată, dar antrenorii au aceeaşi dorinţă de a-şi vedea elevii în marea finală. Loredana Groza a părăsit scaunul de jurat după şapte sezoane în care nu a reuşit să câştige premiul cel mare alături de cei aflaţi în echipa sa. Adi Despot, care a fost antrenor în sezonul şapte, a renunţat la acest rol, deoarece a dorit să se dedice proiectelor muzicale.

Tudor Chirilă, Irina, Andra și Smiley au început deja lupta și apelează la toate armele pentru a aduce în echipele lor cele mai bune voci.

Regulamentul a suferit modificări în anul 2017, iar în cea de-a doua etapă a competiţiei, cea a confruntărilor, antrenorii vor avea ocazia să apeleze la un truc care le va permite să fure elevii colegilor. Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax