Connect with us
Publicitate

AIUD

VOCEA ROMÂNIEI: Ema Gherasim, fata cu voce de înger din Aiud a fost alegerea Irinei la duelul din ultima rundă de knockout-uri

Publicat

Emanuela Alexandra Gherasim, o tânără originară din Aiud, județul Alba a fost alegerea Irinei Rimes în duelul din ultima rundă de knockout-uri de la Vocea României.  Irina a spus : ”O aleg pe cea de la care am ce învăța”, spunând apoi ”O aleg pe Ema”.

În această seară, la Vocea Romaniei au avut  loc ultimele confruntări din etapa knockout-urilor. Ema face parte din echipa Irinei Rimes, iar la knockout-uri a fost la concurență cu alte două voci puternice Maria Crăciun și Cătălina Antal.

”A fost unul dintre cele mai emotionante momente din viata mea!
Multumesc din suflet pentru sustinere! Ne vedem in etapa urmatoare!!!✌🏻
@vocea_romaniei
@irinarimes @ Vocea Romaniei” a scris Ema pe facebook pentru prietenii săi.

La audițiile pe nevăzute tânăra cu alură de solistă consacrată şi inflexiuni plăcute a stârnit câteva discursuri interesante.

ema

Vocea României – Ema Gherasim

Juraţii au aşteptat până la final să se întoarcă, dar când au făcut-o a fost o surpriză: Horia, Smiley şi Irina s-au întors. Irina a apreciat cât de drăguţă este Emanuela, iar Tudor Chirilă a jucat rolul troll-ului, care nu s-a întors, dar a avut multe de spus. Irina a surprins vorbind despre „Dorian Gray” şi Oscar Wilde, dar şi despre rolul artistului în viaţă, potrivit vocearomaniei.protv.ro.

ema gherasim

Emanuela crede că a moștenit talentul muzical de la părinții săi. ”Tatăl meu a fost toboșar în tinerețe și, din câte știu, și mama mea cânta.

Am pierdut-o pe mama mea în urmă cu un an, a fost bolnavă de cancer. Pentru ea, fericirea cea mai mare era când cântam la biserică. Era împlinirea ei și mă încuraja foarte mult. S-ar fi bucurat să mă vadă aici”, a mărturisit, cu ochii în lacrimi, Emanuela.

ema gherasim

Ema a terminat Facultatea de Istorie și este căsătorită de un an de zile cu un tehnician dentar.

De la 10 ani, tânara cântă în biserică. Familie ei este penticostală, dar spune că părinții nu au fost niciodată stricți cât privește libertatea ei. Au lăsat-o tot timpul să aleagă ce vrea ea.

ema gherasim

Vocea României este prima emisiune la care a participat, iar pentru a nu lăsa emoțiile să o copleșească, are o metodă: închide ochii și își imaginează că este acasă, în camera ei, și că nu o ascultă nimeni.

surse foto: capturi Vocea României/ PROTV

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax