Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Vocile Cetății 2013”: Doina Cocîrța și Radu Ghișoiu, marii câștigători ai festivalului. Vezi la cine au ajuns cei 1000 de euro

Publicat

YouTube video

Alba Iulia are începând de sâmbătă seara o nouă Voce a Cetății. O nouă voce care se alătură glasurilor melodioase ale tinerilor artiști al căror talent nu a rămas nedescoperit. Doina Cocîrța, cântăreața de 21 de ani din Republica Moldova este câștigătoarea marelui trofeu al celei de a II-a ediții a festivalului concurs Vocile Cetății 2013.

Din cele 10 talente prezente anul acesta, juriul a fost nevoit să aleagă doar două, iar concurenta care a reușit să strângă cel mai mare punctaj a fost Doina Cocîrța. Piesele interpretate de aceasta, „From This Moment”, din repertoriul Shania Twain și „Proud Mary” a Tinei Turner i-au adus artistei premiul cel mare al concursului în valoare de 1000 de euro.

Cea de-a doua voce care a impresionat auditoriul festivalului și stârnit simpatiile doamnelor și domnișoarelor din sală a fost a lui Radu Ghișoiu, tânărul de 16 ani din Făgăraș care a primit premiul special al Asociației Naționale a Caselor de Cultură a Sindicatelor din România  în valoare de 600 de lei.

Elev al Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, Radu nu pare să aibă nimic din sobrietatea unui militar. Vocea melodioasă a artistului înmoaie inimi, iar piesele lui Michael Bubble, „Felling Good” și „Home” au stârnit valuri de aplauze.

Trofeul festivalului a fost înmânat câștigătoarei de către Antinia Simion, prima „Voce a Cetății” la ediția din 2012 și o artistă deja cunoscută în Alba Iulia. Evenimentul a primit plus valoare prin cele două recitaluri susținute de Miruna Bianu, câștigătoarea premiului special la ediția anterioară și de binecunoscutul interpret Alin Ignat, un artist cu experiență pe scena muzicii.

Vă invităm să vedeţi cele mai frumoase momente ale festivalului:

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax