Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VODAFONE România fuzionează cu UPC, la finalul lunii martie 2020. Ce se întâmplă cu abonații

Publicat

vodafone-UPC-integrare

Unul dintre cei mai vechi furnizori de telefonie din România va înceta să existe începând cu data de 31 martie, a anunţat luni operatorul, furnizând o serie de informaţii utile pentru utilizatori.

„Dorim să vă informăm că Vodafone România şi UPC România au demarat proiectul de fuziune dintre cele două companii. Data efectivă a fuziunii este 31 martie 2020 şi reprezintă o etapă a procesului de integrare, care a început în 2019, imediat după aprobarea achiziţiei UPC de către Comisia Europeană.

Ca urmare a fuziunii, UPC România îşi va înceta existenţa ca entitate juridică, fiind absorbită de către Vodafone România.

Vodafone România va iniţia în perioada următoare o amplă campanie de informare a clienţilor UPC România, prin toate canalele – scrisori de informare care vor însoţi factura de servicii, IVR, SMS, email, paginile online dedicate (…) cu privire la faptul că Vodafone România S.A. va deveni furnizorul acestora de servicii fixe de telecomunicaţii, începând cu data de 31 martie 2020, ca urmare a fuziunii dintre cele două companii, precum şi despre toate modificările relevante legate de această schimbare.  Vom reveni cu mai multe informaţii despre această etapă la momentul fuziunii”, se arată în comunicat.

Pentru persoane fizice: 

  • Contractele pentru serviciile curente rămân neschimbate. Acest lucru este valabil şi pentru contractele de servicii oferite de UPC.

Pentru persoane juridice:   

  • Contractul pentru serviciile curente oferite de Vodafone rămâne neschimbat. Acest lucru este valabil şi pentru contractele de servicii oferite de UPC.

Vodafone România are o prezenţă de 22 de ani pe piaţa locală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax