Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Voices”: Concurs de muzică uşoară pentru tineri şi studenţi din toată ţara, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Vezi cine reprezintă oraşul

Publicat

Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, organizează, în perioada 19-20 aprilie 2012, prima ediţie a Concursului Naţional de Muzică Uşoară pentru Tineri şi Studenţi „Voices” 2012, cu participanţi de la Casele de Cultură a Studenţilor din toată ţara. Alba Iulia va fi reprezentată de solista Doina Cocârţă. Premiile sunt în valoare totală de 3.000 lei.

Toate cele 13 Case de cultură ale studenţilor din ţară au fost invitate să participe cu maxim 3 concurenţi, cu vârsta cuprinsă între 16 şi 28 ani, care activează şi reprezintă, din punct de vedere muzical-artistic, aceste instituţii. În cadrul concursului, minim 60% dintre concurenţi sunt studenţi, potrivit Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Caselor de Cultură a Studenţilor. Albaiulienii vor avea posibilitatea de a-i vedea şi asculta pe cei mai buni 18 interpreţi de muzică uşoară din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Craiova, Braşov, Sibiu, Petroşani şi Alba Iulia, înscrişi sub semnătură de referenţii de specialitate şi directorii Caselor de cultură ale studenţilor de la care provin.

Concurenţii vor prezenta 2 piese, una în limba română și cealaltă într-o limbă de circulație internațională/o piesă lentă şi una ritmată.

Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia va fi repezentată de Doina Cocârţă în vârstă de 22 de ani, studentă la Universitatea „1 Decembrie 1918”  din Alba Iulia. Doina activează în cadrul Casei de Cultură de aproape 3 ani şi a obţinut premii la festivalurile şi concursurile studenţeşti din ţară.

Juriul va fi prezidat de renumitul compozitor Viorel Gavrilă. Juriul îşi rezervă dreptul de a redistribui premiile concursului, dacă va considera necesar.

Concursul este prezentat de Mc Kotto, iar premiile sunt următoarele: trofeul va fi însoţit de suma de 1.200 lei;  Locul I – 800 lei;  Locul II – 600 lei; Locul III – 400 lei.

Programul concursului:

Joi, 19 aprilie 2012, ora 19.30 – Semifinală concurs, Casa de Cultură a Studenţilor; intrare liberă

Vineri, 20 aprilie 2012, ora 19.30 – Finală concurs, sedinţă foto cu finaliştii concursului si Gala Laureaţilor, Alba Mall; intrare liberă

Ora 23.00 – Concert extraordinar Delia în Club Stage; preţ bilet: 10 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax