Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Voicu Paul își anunță candidatura la Primăria Alba Iulia, printr-un mesaj de Paște, chiar în Joia Mare: ”Sigur voi câștiga”

Publicat

”Paște Fericit! Voicu Paul, primarul municipiului Alba Iulia 2024” – acest mesaj halucinant a fost publicat într-un ziar local, de Voicu Paul, fostul viceprimar al municipiului Alba Iulia, cu ocazia sărbătorilor pascale din 2021. 

Acest mesaj de Paști, alături de semnătura care a surprins pe toată lumea, a apărut chiar în Joia Mare, în ediția tipărită a ziarului Unirea. 

Mai mult de atât, prin mesajul respectiv, Voicu Paul își anunță intenția de a candida pentru fotoliul de primar al municipiului Alba Iulia, la nici un an de când a pierdut alegerile în fața actualului primar, Gabriel Pleșa. 

Semnătura de ”primar al municipiului Alba Iulia 2024” lasă loc unei serii de întrebări. Voicu Paul a răspuns celor adresate de reporterul alba24.ro, prin mesaje. 

Pe lângă semnătura surprinzătoare, la fel de surprinzător este și răspunsul dat reporterului alba24.ro, la întrebarea dacă va candida din partea PNL sau independent. Voicu Paul a răspuns: ”nu contează, sigur voi candida”.

Mai mult de atât, Voicu Paul a mai spus că ”sigur voi câștiga”.

Cei din PNL par surprinși de semnătura folosită de Voicu și spun că ei nu au luat nici o decizie în acest sens, nu au hotărât cine va candida pentru primărie peste trei ani.

Marius Hațegan, reprezentant PNL Alba, a declarat pentru alba24.ro că partidul nu are nicio legătură cu mesajul transmis de Voicu Paul.

După ce a pierdut alegerile în fața fostului coleg de partid, actualul primar, Gabriel Pleșa, Voicu Paul a fost pentru scurt timp consilier local, dar și-a dat demisia din funcție, când era ”în cărți” pentru funcția de subprefect al județului, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Peste noapte, în urma negocierilor între PNL – USR și UDMR, funcția de subprefect de Alba a fost atribuită UDMR, în detrimentul liberalilor.

Din câte se pare, Voicu Paul și-a semnat mesajul ”Viitor îmbelșugat, fericit și plin de decizii înțelepte pentru voi și pentru cei din jur, asta să vă prevestească sfânta sărbătoare a Învierii Domnului”, din poziția de un posibil candidat independent sau susținut de PNL, la următoarele alegeri din 2024.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Altul

    joi, 29.04.2021 at 13:56

    Nu folosiți niciodată urarea „Paște fericit” decât în cazul în care îi doriți cuiva să pască fericit! De sărbătoarea Învierii, credincioșii de pe aici spun „Hristos a înviat!”. Dinspre partea candidaturii, ce să zic, să „pașteți fericit!. E păcat de un asemenea anunț, într-un astfel de moment, și pentru o astfel de demnitate publică. Colegii dvs. din PNL cred că nu vă felicită pentru inițiativă….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax