Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Voicu Paul va fi numit subprefect al județului Alba. Când se fac numirile pentru cele două funcții din județ

Publicat

Fostul viceprimar cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, umrează să fie numit subprefect al județului Alba cel mai probabil săptămâna viitoare, au transmis surse din PNL pentru Alba24. 

Reamintim faptul că fostul viceprimar a candidat din partea PNL la alegerile locale din luna septembrie pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, însă a pierdut la o diferență de aproximativ 600 de voturi față de contracandidatul său Gabriel Pleșa (USR PLUS). Voicu Paul și-a dat mai apoi demisia din funcția de consilier local al Municipiului Alba Iulia, la nici o lună de la învestirea în funcție.

Voicu Paul s-a născut la 17 decembrie 1962 la Sandra, județul Timiș, este căsătorit și are doi copii.

De asemenea, în urma negocierilor la nivel național și USR a obținut un post de subprefect. După o cursă internă, organizația și-a desemnat persoana care va ocupa funcția de reprezentat al guvernului în teritoriu. Mai exact, este vorba despre Marius Nicoară, un avocat din cadrul Baroului Alba.

Citește și Marius Nicoară, viitorul subprefect al județului din partea USR Alba: Fost jandarm, actual avocat. CV-ul complet

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax