Connect with us
Publicitate

BLAJ

Volei Alba Blaj a pierdut în fața Vero Voley din Italia, după ce a câștigat lejer primul set. Meci în grupele Ligii Campionilor

Publicat

Echipa de volei feminin Alba Blaj a suferit o înfrângere acasă în România, în fața  italiencelor de la Vero Voley, într-un meci contând pentru grupele Ligii Campionilor. Meciul s-a desfășurat la Sala Polivalentă din Târgu Mureș. 

Și CSM Târgovişte a fost învinsă tot acasă e teren propriu, înfrângeri în fața grupării de gruparea poloneză Chemik Police.

În Grupa B, campioana româniei Volei Alba Blaj, a fost de asemena învinsă pe teren propriu de italiencele de la Vero Voley, scor 1-3 (25-20, 16-25, 21-25, 21-25).

Româncele au câștigat destul de lejer primul set, dar apoi le-au cedat pe următoarele 3.

Alba Blaj a pierdut și primul meci din grupă, în deplasare cu echipa franceză Le Cannet, scor 3-2 și e pe ultimul loc în grupă, cu 1 punct.

În celălalt meci din etapa a doua a Grupei B, ucraineencele de la Prometey s-au impus cu 3-2 pe teren propriu cu La Cannet.

Alba Blaj va juca în etapa a 3-a, pe 10 ianuarie, în deplasare la Prometey.

Foto: Alba Blaj – contul de Facebook al echipei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 21.12.2022 at 22:20

    Păi cu aşa joc, în afară să câştigi doar un set n-ai nici o şansă. La seturile pierdute în afară de atacuri din zona 2 şi 4 n-ai văzut nimic. Normal, blocajul era uşor de făcut. Nici pe vremea lui Darko nu străluceau cu varietatea în atac. Se pare că atât putem.

  2. Mircea

    miercuri, 21.12.2022 at 23:08

    Li sa urcat la cap!
    Capul jos si la antrenamente!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax