Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Volei Alba Blaj – Busto Arsizio, 0-3, în finala CEV Cup. Returul, săptămâna viitoare

Publicat

CSM Volei Alba Blaj a pierdut, marţi, partida cu echipa italiană Yamamay e-work Busto Arsizio, în prima manșă a finalei Cupei CEV la volei feminin.

Scorul final a fost 0-3 (25-19, 25-16 și 25-14). Returul va fi săptămâna viitoare, în Italia. Meciul de marţi s-a disputat în Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu, cu un public numeros – peste 2000 de persoane.

Dublă câștigătoare a Cupei CEV (2010 și 2012) și finalistă în 2017, Yamamay e-work Busto Arsizio a venit la Sibiu după o serie impresionantă de victorii, opt din opt posibile în această competiție, potrivit absport.ro.

În meciul de la Sibiu, în echipa Busto Arsizio a fost şi o jucătoare de origine română, Alexandra Botezat, componentă a naționalei de tineret a Italiei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 19.03.2019 at 21:41

    S-a cam terminat cu turcoaicele. Vin altele si ne snopesc in bataie. Bine ca am ajuns si pana aici. Dupa transferurile din vara se lauda Zakoci ca are cea mai buna echipa de cand antreneaza la Blaj. S-a vazut.
    Poza nu e de la meci.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax