Connect with us
Publicitate

BLAJ

Volei Alba Blaj este CAMPIOANA ROMÂNIEI în sezonul 2021/2022, după victoria cu CS Medgidia. Nu mai poate fi ajunsă, matematic

Publicat

Volei Alba Blaj este CAMPIOANA ROMÂNIEI în sezonul 2021/2022. Clubul avea nevoie de o victorie cu CS Medgidia, pe care a obținut-o, pentru a deveni, matematic, Campioana României 2021/2022.

CS Medgidia – Volei Alba Blaj scor 1-3 (25-20, 15-25, 14-25, 17-25) și în acest moment, clubul din Blaj nu mai poate fi ajuns în clasament. Acesta este cel de-al 6-lea titlu de campioană pentru echipa din Blaj.

Primarul din Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a felicitat echipa într-o postare pe contul său de Facebook:

”Cu victoria de astăzi, Volei Alba Blaj a devenit, matematic, pentru a șasea oară campioana României!

Este un mare succes, care încununează un sezon de excepție, început cu câștigarea Supercupei României și continuat cu accederea în semifinalele Cupei CEV și cu a patra Cupă a României din palmares!

Volei Alba Blaj este cea mai galonată echipă din istoria voleiului feminin românesc, în ultimii 8 ani, perioadă în care a cucerit 6 titluri naționale, 4 Cupe ale României, o Supercupă a României, a disputat 3 finale de cupă europeană (Liga Campionilor 2018, Cupa CEV 2010 și Cupa Challenge 2021) și o altă semifinală (Cupa CEV 2022)!

Este rezultatul unui parteneriat de succes, pornit în 2011, împreună cu Consiliul Județean Alba și cu Ion Dumitrel, un mare iubitor al voleiului, căruia îi mulțumesc pentru că a crezut în acest proiect!

Mulțumesc echipei, staff-ului tehnic, principalilor mei colaboratori în acest proiect: Sergiu Ștefănescu, sfetnicul meu în materie de volei, foștilor și actualilor conducători ai clubului (Vladimir Bacșiș, Victor Hațegan), principalilor finanțatori (Consiliul Local Blaj și Consiliul Județean Alba), sponsorilor și partenerilor care au fost, de-a lungul timpului, alături de noi (Jidvei, Bosch, IAMU, etc.), care, prin implicarea lor, după posibilități, au făcut ca această echipă să beneficieze de toate condițiile necesare pentru performanță.

Mulțumuri speciale blăjenilor care, încă de la început, au crezut în acest proiect, au înconjurat cu dragoste această echipă și au avut un aport decisiv la obținerea acestor succese extraordinare pentru mica noastră comunitate.

Foto: Volei Alba Blaj

Este cel mai important proiect sportiv al județului Alba, cu cele mai bune rezultate din istorie, iar acest lucru nu putea fi reușit fără ambiție, dorință de victorie, stabilitate, încredere și lucru în echipă, iar grație celor enumerați mai sus, am reușit!

Suntem gata pentru noi și noi provocări. Anul viitor ne vom muta în casă nouă, odată cu primul meci în Sala Polivalentă, iar proiectul Volei Alba Blaj trece la un alt nivel!

Pregătim viitorul voleiului românesc, avem în echipa noastră câteva dintre cele mai talentate tinere voleibaliste din țară și vor mai veni alte tinere speranțe, pentru că ne dorim ca Volei Alba Blaj să reprezinte una dintre principalele baze de relansare a voleiului din România!

Aștept cu nerăbdare să sărbătorim câștigarea titlului, săptămâna viitoare, alături de blăjeni și le mulțumesc, încă o dată, tuturor celor care mi-au dat șansa să trăiesc asemenea momente fericite!”

Foto: Facebook Gheorghe Rotar, Volei Alba Blaj website

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 20.04.2022 at 20:27

    Bravo lor, munca lor ! Dar rămân cu un gust amar că avem numai străine. Mă uit la voleiul turcesc care este topul Europei, dar acolo în echipele alea puternice găseşti şi multe turcoaice. La noi în afară de furat, nimic nu merge bine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax