Connect with us
Publicitate

BLAJ

Volei Alba Blaj, în finala Cupei CEV. A patra din ultimii șase ani. Mesajul primarului Gheorghe Valentin Rotar

Publicat

CSM Volei Alba Blaj s-a calificat în finala Cupei CEV după o dublă victorie, 3-0 și 3-1, cu CSM Târgoviște. Echipa va juca a patra finală europeană din ultimii șase ani. 

„Mândria noastră sportivă, CSM Volei Alba Blaj, s-a calificat în finala Cupei CEV și va juca a patra finală europeană din ultimii șase ani!

Cine ar fi crezut că o echipă înființată în urmă cu aproape 12 ani va reuși o asemenea performanță în numai opt sezoane europene și că Volei Alba Blaj va deveni cea mai galonată echipă din România ultimilor 30 de ani?

Cu prezențe în ultimul act în toate competițiile intercluburi organizate de CEV – Liga Campionilor (2018), Cupa CEV (2019) și Cupa Challenge (2021) -, precum și cu o altă semifinală de Cupă CEV (2021) jucată, Volei Alba Blaj și-a câștigat respectul și locul bine meritat în voleiul european!

Această nouă performanță este și un fel de răspuns pentru organizatorii Galei Sporturilor, unde deși Volei Alba Blaj a fost nominalizată la categoria echipa feminină a anului 2022 și a întrunit punctajul cel mai mare (prin tripla istorică Campionat-Cupă-Supercupă și calificarea în semifinalele Cupei CEV), nu a fost desemnată câștigătoare ! Se pare că dimensiunea orașului a contat mai mult, la fel și Centenarul Rapidului (pe această cale felicit clubul Rapid pentru activitatea sportivă), în defavoarea performanței!

Felicit jucătoarele, staff-ul tehnic, conducerea administrativă și publicul nostru minunat pentru această performanță! Împreună formăm o echipă adevărată!

Deși va fi foarte greu în finala cu Savino Del Bene Scandicci, ne vom juca șansa până la final și sperăm că vom aduce la Blaj o cupă europeană! Hai Blaju!”, a transmis primarul Gheorghe Valentin Rotar.

sursa foto: Volei Alba Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax