Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Volei Alba Blaj invită spectatorii să vină cu jucării de pluș la ultimul meci al anului din Alba Blaj Arena. Acțiune de sărbători

Publicat

Volei Alba Blaj invită spectatorii să vină cu jucării de pluș la ultimul meci al anului din Alba Blaj Arena.

Este ultimul meci al anului de pe teren propriu, programat miercuri, 13 decembrie, de la ora 18.00.

Jucăriile vor fi colectate înaintea meciului cu CSO Voluntari, din Cupa României. Vor fi oferite de CSM Volei Alba Blaj, de Crăciun, copiilor din centrele sociale și din grădinițele Blajului.

Campioana României își propune să inaugureze, cu această ocazie, o tradiție prin care, în fiecare an, la ultimul meci de pe teren propriu, spectatorii să intre în rolul lui „Moș Crăciun” și să aducă bucurii de Sărbători.

O astfel de acțiune a fost realizată cu succes  în 19 decembrie 2018, la un meci de Cupa CEV, găzduit de Volei Alba Blaj în Sala Transilvania din Sibiu. Este una dintre sălile în care campioana României își disputa, până în acest an, meciurile europene de pe teren propriu.

”Vino cu plușul la meci și fă o bucurie copiilor din centrele sociale și din grădinițele Blajului!”, este mesajul organizatorilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax