Connect with us
Publicitate

BLAJ

Volei Alba Blaj, nominalizare importantă la Gala ”Sportivul Anului”, organizată de minister. Performanțele echipei-campioane

Publicat

Volei Alba Blaj este nominalizată la categoria echipa feminină a anului 2022, la „Gala Sportivul Anului”, anunță reprezentanții clubului sportiv.

Potrivit sursei citate, echipa din Blaj, campioana României la volei feminin, participantă în Liga Campionilor, a realizat anul trecut tripla istorică (campionat-cupă-supercupă). Astfel, a fost nominalizată la categoria „Echipa anului – sporturi de echipă feminin”, la prima ediție a „Galei Sportivul Anului”.

Evenimentul se desfășoară în 26 ianuarie, la Opera Națională din București și este organizată de Ministerul Sportului.

„Pentru Volei Alba Blaj și pentru întreaga noastră comunitate, această nominalizare reprezintă o recunoaștere a performanțele reușite de mândria sportivă a Blajului și a județului Alba, atât pe plan intern, cât și internațional, evoluția noastră în cupele europene, în ultimii unii, punând voleiul feminin din România la nivelul handbalului feminin, cu mult peste celelalte sporturi de echipă”, afirmă primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar.

La categoria menționată, au mai fost nominalizate echipele: Rapid București (campioana României la handbal feminin) și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (campioana României la baschet feminin).

În cadrul evenimentului vor fi acordate trofee la 14 categorii, pe baza rezultatelor obținute de sportivi pe parcursul anului 2022.

Selecțiile la cele 14 categorii și desemnarea câștigătorilor sunt realizate de partenerul Ministerului Sportului la acest eveniment, Asociația Presei Sportive din România, care numără aproape 300 de membri. Câștigătorii vor fi anunțați la evenimentul din 26 ianuarie, potrivit ministerului.

sursă: Facebook/ Volei Alba-Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Florin07

    marți, 24.01.2023 at 22:31

    păcat ca aceștia din minister nu știu sau au uitat de cel mai bun an, cu cele mai multe trofee pt Universitatea Olimpia Cluj, Campioana României la fotbal feminin, Cupa României și Supercupa, organizarea Grupei Champions League la Cluj!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax