Connect with us
Publicitate

BLAJ

Volei Alba Blaj s-a calificat în semifinalele campionatului național de volei feminin, pentru a zecea oară consecutiv

Publicat

CSM Volei Alba Blaj s-a calificat joi în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin, după ce a învins-o pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-0 (28-26, 25-21, 25-21), în deplasare, în primul tur la play-off-ului.

„Pentru a 10-a oară consecutiv în semifinalele campionatului! Asta da valoare! Ce dă Blajul! Mergem mai departe! Felicit CSM Volei Alba Blaj pentru calificarea în semifinalele campionatului!

Astăzi am obținut o victorie meritată, într-un meci greu, cu mult suspans, mai ales în primul set. Cred că avem potențialul să ne jucăm șansa până la final și să ne apărăm titlul de campioană! Haide Blajul”, a scris primarul Gheorghe Valentin Rotar, pe pagina de Facebook.

În primul meci, jucat la sala polivalentă din Blaj, Volei Alba Blaj câştigase cu 3-1.

Cea mai bună jucătoare de la Volei Alba Blaj a fost Iman Isanovic, cu 21 de puncte, iar Drussyla Andressa Felix Costa a contribuit cu 15 puncte.

Jelena Vulin şi Gabriela Bălae au reuşit câte 14 puncte pentru Dinamo.

În semifinalele Diviziei A1 s-au mai calificat CSM Târgovişte şi CSO Voluntari, ultima echipă din careul de aşi urmând să fie decisă sâmbătă, dintre CS Rapid şi CSM Bucureşti.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax