Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Volei Alba Blaj și-a aflat adversarele din preliminariile Ligii Campionilor. Noul format al calificărilor intră în vigoare

Publicat

Confederația Europeană de Volei a organizat miercuri, 19 iulie, tragerea la sorți pentru preliminariile Ligii Campionilor la Volei Feminin.

Ceremonia tragerii la sorți a avut loc în Luxemburg, în prezența Alexiei Căruțașu, câștigătoare a ultimei ediții a Ligii Campionilor alături de VakifBank Istanbul.

Noul format al preliminariilor include două faze în care se vor forma grupe de câte patru echipe, spre deosebire de sistemul eliminatoriu utilizat până acum.

Astfel, în prima fază a grupelor, Volei Alba Blaj va da piept cu Kralovo Pole Brno (Cehia), CV Gran Canaria (Spania) și Hapoel Kfar Saba (Israel).

„Turneul va fi organizat de una dintre cele patru, prioritate la alegere având prima clasată în ierarhia coeficienților, adică echipa din Cehia”, notează doarvolei.ro.

CSM Volei Alba Blaj face parte din Grupa II, de unde primele două clasate se vor califica în faza a doua, acolo unde vor juca într-o altă grupă, alături de primele două clasate din Grupa I.

Echipele care vor încheia pe prima și a doua poziție faza grupei finale, se vor califica în grupele Ligii Campionilor.

Reconfirmări în lotul Blajului

În zilele anterioare, oficialii clubului din „Mica Romă” au anunțat pe paginile de social media prelungirea colaborărilor cu „tricolorele” Raisa Ioan și Iarina Axinte.

Cele două se află în prezent în cantonamentul Echipei Naționale de Volei Feminin a României, care se desfășoară la Blaj.

foto: Facebook/ CSM Volei Alba Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 19.07.2023 at 18:08

    Măi ce formulare este asta,în prezenţa Alexiei Căruţaşu ? Păi asta a fost doar în lotul echipei câştigătoare. Asta este soră cu, Hagi şi echipa naţională au făcut şi au dres.Păi ăla nu mai jucase de un an de zile şi nu avea nici o legătură cu echipa naţională. Ăilalţi, nu contau. Penibilităţi gazetăreşti linguşitoare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax