Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei în 2018, a ratat, la Stuttgart, calificarea în grupele Ligii Campionilor

Publicat

volei

Vicecampioana Europei la volei feminin în 2018, Volei Alba Blaj, a fost eliminată marţi, în deplasare, în turul al treilea al Ligii Campionilor şi a ratat faza grupelor, după ce a fost învinsă, în urma ”setului de aur”, de formaţia germană Allianz MTV Stuttgart, scor 3-0.

”Din păcate, ratăm calificarea în grupele Ligii Campionilor, după o evoluție pe care ne-o dorim uitată cât mai repede! Vă mulțumim pentru susținere, ne pare rău că nu am putut face mai multe în această seară! Continuăm în Cupa CEV!”- s-a scris pe pagina oficială de Facebook a echipei.

Vicecampioana Europei a avut parte de un meci ca un vis urât cu Allianz MTV Stuttgart, după ce în tur, la Sibiu câștigase cu 3-1, în retur a pierdut cu 0-3 (-19, -17, -11), după o prestație în care nimic nu s-a legat.

Scorul pe seturi a fost 25-19, 25-17, 25-11, plus ”setul de aur”, 15-7.

În manşa tur, Volei Alba Blaj s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, pe seturi 25-18, 25-20, 17-25, 28-26, însă nu a fost capabilă să câştige ”setul de aur”, singura sa şansă conform regulamentului, şi a ratat calificarea în faza grupelor Ligii Campionilor.

Conform tragerii la sorţi a grupelor, Stuttgart va evolua în grupa A, cu VakifBank Istanbul, Beziers VB şi Maritza Plovdiv.

”Copleșite de atmosferă și de faptul că jocul nu funcționează, fetele lui Darko Zakoci au încercat să repare lucrurile în setul de aur, unde totul pornea de la zero. Au făcut-o până la 3-3, dar după o fază controversată, care l-a adus pe sârb la limita nervilor, Allianz MTV Stuttgart s-a distanțat și nu a mai lăsat frâiele din mână, impunându-se cu 15-7.

Cu o evoluție mult mai consistentă ca în tur, componentele echipei din Germania au reușit să-și asigure prezența în grupele Ligii Campionilor și să o trimită pe vicecampioana Europei în Cupa CEV, a doua competiție intercluburi de pe Bătrânul Continent. Volei Alba Blaj a ratat astfel primul obiectiv al sezonului, care era calificarea în grupele primei competiții europene.”- titrează GSP.ro despre meciul de la Stuttgart.

În faza grupelor este calificată direct CSM Bucureşti, care a fost repartizată în grupa E, cu echipele Dinamo Moscova, Chemik Police şi Fenerbahce.

Meciurile din grupe încep în 20 noiembrie.

În timp ce echipa CSM Bucureşti este debutantă în Liga Campionilor, Volei Alba Blaj şi-a trecut în palmares medalia de argint în 2018, la Turneul Final Four găzduit de Bucureşti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 13.11.2018 at 23:31

    Am vazut unul din cele mai penibile meciuri de volei la acest nivel, al unei echipe romanesti ( care de fapt nu este) din toate timpurile. Preluarea era la nivelul de junioare III, la trei metri si mai bine de fileu. Au fost doua atacuri pe urcare reusite in patru seturi. Am pierdut vremea uitandu-ma la asa ceva.
    Alo, Rotaru si Dumitrel, ati dat banii pe oua clocite. Si mai si spune Zakoci asta ca acum are cea mai omogena echipa de cand antreneaza Blajul (la un moment dat era 22-7).
    V-ati umplut de penibil si dispretul privitorilor !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax