Connect with us
Publicitate

SPORT

VOLEI: Blajul a obţinut rezultante importante în sezonul competiţional 2010-2011

Publicat

Voleiul şcolar blăjean s-a remarcat la nivel naţional cu rezultate bune şi copii foarte talentaţi. Sportivii din Blaj au încheiat sezonul competiţional 2010-2011 cu succese remarcabile în turneele finale ale Campionatelor Naţionale.

Municipiul Blaj a găzduit, în decurs de trei luni, nu mai puţin de şapte competiţii de nivel interjudeţean, semifinal şi final la volei, categoriile de vârstă: minivolei masculin, juniori masculin şi „speranţe” feminin.

Cea mai bună performanţă a fost obţinută de elevele antrenate de Emil Ciufudean, la categoria „speranţe”. În compania unor formaţii titrate, precum Bega Timişoara şi CSS Baia Mare, CSS Blaj a obţinut medalia de bronz în Campionatul Naţional, clasându-se după CS SLEN 90 Cernavodă şi CS Dinamo Romprest.

La o categorie de vârstă superioară, juniorii de la CSS Blaj antrenaţi de Alexandru Man au obţinut locul al 6-lea la nivel naţional.

Ultimul rezultat, oarecum surprinzător a venit din partea echipei de minivolei masculin antrenată de Silvia Marcu, băieţii clasându-se tot pe locul 6 la nivel naţional, după doar o jumătate de an de competiţii oficiale.

Accederea în fazele finale ale competiţiilor în care s-au înscris toate echipele de la CSS Blaj confirmă tradiţia şcolii de volei din Mica Romă şi reprezintă un prim pas în accesarea unor competiţii de nivel mai înalt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax