Connect with us
Publicitate

SPORT

VOLEI: CS Universitatea a pierdut partida cu CET Govora

Publicat

Trupa pregătită de Sorin Pop a pierdut, sâmbătă, cu 1-3 ( pe seturi, 25-16, 24-26, 20-25, 20-25), după ce în primul sfert albaiuliencele au reușit să le țină la respect pe voleibalistele de la CET Govora. Setul doi avea să fie dramatic: după ce au fost conduse cu 23-16, albaiuliencele au revenit, dar, din păcate, au pierdut setul cu 26-24.

Antrenorul grupării CS Universitatea Soleil Alba Iulia a mizat pe următoarele sportive: Veronica Sandu, Karina Banţa, Andra Resiga, Loredana Paşca, Angelica Podină, Carmen Bocsai, Ioana Mircioagă şi Andreea Tulbure. ”A fost un meci sensibil egal până la finalul setului trei, în setul patru nivelul de pregătire și-a spus cuvântul. Am întâlnit o echipă care a avut o perioadă bună de pregătire, noi ne-am reunit de curând. Sperăm ca în campionatul următor să abordăm campionatul cu o altă pregătire. Am pierdut la mustață, norocul nu e tratat în cărțile de specialitate”, a declarat Sorin Pop, antrenor CS Universitatea Soleil Alba Iulia.

Ce aproximativ 50 de spectatori au creat o atmosferă entuziastă, în momentele în care echipa albaiuliană a avut nevoie de susținerea fanilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax