Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Volei: CS Universitatea „Soleil” Alba Iulia, mutată la Blaj. Angelica Podină s-a transferat la CSU Argeș Pitești

Publicat

CS Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia a renunțat la echipa de volei feminin CSU „Soleil” Alba Iulia. Echipa va fi mutată la Blaj, unde va avea ca principal obiectiv promovarea pe prima scenă a voleiului feminin.

După doar un an, Universitatea din Alba Iulia a preferat să renunțe la echipa de volei. Unul dintre motive ar putea fi de ordin financiar. Astfel că voleibalistele care au evoluat pentru echipa albauliană au început să-și caute noi angajamente. Una din cele mai bune sportive din sezonul trecut de la Alba Iulia, Angelica Podină s-a transferat de curând la CSU Argeș Pitești, echipă care evoluează în Divizia A1.

Ajunsă la nou-promovata din Argeș, sportiva regretă plecarea de la Alba Iulia. ”Regret că nu se mai face echipă la Alba Iulia, deoarece sunt mulți iubitori de volei acolo. M-am simțit bine acolo, am fost o echipă unită, cred că ăsta a fost atuul nostru în campionat”, a declarat Angelica Podină.

CS Universitatea „Soleil” Alba Iulia a încheiat sezonul trecut pe locul trei, în Divizia A2. Noua echipă de la Blaj se va numi CS Volei Alba Blaj și va avea ca obiectiv promovarea în Divizia A.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax