Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Volkswagen recheamă în service 435 mașini din România. Au fost semnalate probleme la încuietorile speciale pentru copii

Publicat

vw 5 masina Un total de 435 mașini Volkswagen up!, Volkswagen Polo, Volkswagen Golf și Volkswagen Tiguan comercializate în România sunt rechemate în service din cauza încuietorilor speciale pentru copii, care îi împiedică pe aceștia să deschidă ușile din interior. Din cauza unor probleme de fabricație, manetele de blocare se pot rupe, iar copiii pot deschide ușile.

„Volkswagen AG a constatat faptul că la autovehiculele vizate, din cauza unei posibile predeteriorări la scoaterea din matrița de injecție, maneta de blocare a siguranței manuale pentru copii se poate rupe. Astfel, siguranța pentu copii activată se dezactivează neobservat, în special în cazul unor șocuri puternice, și ușa poate fi deschisă dinspre interior. Copiii pot, de exemplu, să coboare din mașina și să alerge pe stradă, urmarea fiind pericolul de accidentare”, a anunțat compania auto.

Potrivit constructorului, toți dealeri au fost informați cu privire la această măsură. Aceștia vor trimite clienților scrisori de rechemare în vederea programării în service.

Reparația presupune verificarea funcțională a siguranței manuale pentru copii și , dacă este cazul, înlocuirea încuietorilor ușilor spate.

Potrivit Volkswagen, operația durează aproximativ 60 de minute.

sursa: anpc.gov.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax