Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Volkswagen va concura cu Tesla la automobilele electrice. Un autovehicul ar costa sub 20.000 de euro

Publicat

masini electrice

Mai multe surse susțin că Volkswagen va concura cu Tesla la producția de automobile electrice. Ba mai mult se svonește că firma va converti trei dintre fabricile sale în unităţi producătoare de vehicule electrice, în cadrul unui amplu program de restructurare. O mașină ar costa sub 20.000 de euro.

Automobilul electric, cunoscut sub numele „MEB entry”, este pregătit pentru un volum de producţie de 200.000 de vehicule, în timp ce un sedan de dimensiuni medii, I.D. Aero, va avea un volum de producţie de 100.000 de unităţi, a spus persoana.

Panurile urmează să fie discutate la o întâlnire a consiliului de supraveghere, programată pentru 16 noiembrie, când grupul din Wolfsburg urmează mai discute alianţe de amploare cu producătorul de baterii cu celule SK Innovation şi cu grupul Ford.

Fabricile VW din Emden, Zwickau şi Hanovra vor construi vehicule electrice, în cadrul planului de reorganizare, a mai spus sursa.

Reprezentanţii Volkswagen au refuzat să comenteze.

Sursă: Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax