Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Volvo recheamă în service peste 150 de maşini vândute în România. Problemele descoperite de constructorul de automobile

Publicat

Volvo Volvo recheamă în service 168 de automobile comercializate în România, cu posibile probleme cauzate de instalaţia de aer condiţionat. Remedierea defectului este gratuită.

“În urma investigaţiilor efectuate, Volvo Cars a identificat că exista posibilitatea ca tubulatura care asigură drenajul condensului produs de sistemul de aer condiţionat să nu fie fixată corespunzător şi poate genera scurgeri de condens. Scopul conductei este de a transfera condesul generat de sistemul de aer condiţionat în afara autoturismului. Fixarea necorespunzătoare a acestei conducte poate avea ca rezultat apariţia umezelii în interiorul habitaclului şi interfenţe în funcţionarea sistemului de aer condiţionat. În timp, aceste scurgeri minore de condens pot afecta sistemul electric al maşinii şi pot conduce la prezenţa unor mesaje de avertizare în bordul autoturismului (DIM – Driver Information Module), oferind de asemenea îndrumări privind modul de rezolvare”, potrivit Volvo.

Sunt vizate modele XC90, S90 şi V90 comercializate în România.

surse: hotnews.ro, 0-100.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax