Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Vot cu urna mobilă la spital. Peste 90 de pacienți ai Spitalului Județean de Urgență Alba vor să voteze în 9 iunie 2024

Publicat

Peste 90 de pacienți ai Spitalului Județean de Urgență Alba vor să voteze în 9 iunie. Pentru aceștia, vor fi aduse mai multe urne mobile de votare.

Reprezentanții unității medicale au precizat pentru Alba24 că, până vineri după-amiaza, au fost centralizate 94 de cereri de vot de la pacienți internați la secțiile spitalului.

Cele mai multe cereri, 62, au fost înregistrate de la sediul principal al spitalului, de pe Bd. Revoluției din Alba Iulia (secția de votare 16).

Alte 20 de cereri sunt înregistrate la secțiile de Recuperare medicală și Psihiatrie, 9 la secția de Boli Infecțioase și 3 la secția Psihiatrie cronici Baia de Arieș.

Sunt primite în continuare cereri. Situația va fi actualizată în perioada următoare.

În 9 iunie, alegătorii netransportabili din motive de boală sau invaliditate pot vota cu urna mobilă.

Peste 300.000 de locuitori din județul Alba sunt așteptați, duminică, la vot, pentru alegerile locale și europarlamentare. Alegătorii vor prezenta documentul de identitate.

În județ sunt organizate 440 de secții de votare. Votul începe în 9 iunie la ora 7.00 și se încheie la ora 22.00. Autoritatea Electorală a anunțat însă că există posibilitatea de prelungire a programului de vot până la cel mai târziu ora 23.59 pentru alegătorii care se află la sediul secției de votare la ora 21:00, precum și pentru cei care se află la rând în afara sediului secției de votare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax