Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VOT la spitalul din Alba Iulia. 30 de pacienți internați, unii dintre ei bolnavi COVID, au votat cu urna mobilă

Publicat

La Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, 30 dintre cei 31 de pacienți internați care și-au exprimat intenția de a vota cu urna mobilă și-au exercitat acest drept. Șase dintre ei sunt pacienți COVID. Votul s-a încheiat la ora 12.10, potrivit reprezentanților spitalului.

Au votat cu urna mobilă 22 de pacienți internați la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia – corp principal, 6 pacienți COVID de la Secția de Boli Infecțioase și alți 2 internați la secția de Recuperare medicală.

Reprezentanții spitalului au anunțat duminică dimineață că în procesul de votare cu urna mobilă sunt folosite costume speciale de protecție și echipamente individuale, specifice în actualul context epidemiologic, iar personalul care însoțește urna mobilă nu are contact direct cu pacienții.

Și cei aflaţi în carantină sau izolare la domiciliu din cauza COVID-19, pot vota duminică, la alegerile parlamentare, cu urna specială. Au putut solicita urna mobilă şi alegătorii care nu se pot deplasa la sediul secţiei de votare din cauză de boală sau invaliditate sau cei care se află internaţi în spital.

Alegătorii pot afla secția de votare la care sunt arondați AICI.

Pentru prima dată alegerile se desfăşoară cu localităţi aflate în carantină din cauza numărului de îmbolnăviri de COVID-19, dar alegătorii se vor putea prezenta la urne fără să fie nevoiţi să dea o declaraţie pe propria răspundere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax