Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Votare întreruptă la o secție din județul Alba. Președintele secției, confirmat cu COVID-19

Publicat

vot, stampile,

Procesul de votare în comuna Valea Lungă, sat Tăuni, a fost întrerupt pentru jumătate de oră, în jurul orei 14.00, din cauza faptului că președintele secției a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Potrivit reprezentanților BEC Alba, președintele secției de vot a primit rezultatul pozitiv la testul COVId-19 pe parcursul zilei de astăzi.

VEZI AICI Exit Poll alegeri parlamentare 2020 ora 21.00

Drept urmare, procesul de votare a fost întrerupt pentru jumătate de oră, președintele secției s-a izolat, iar activitatea acestuia a fost preluată de vicepreședintele secției.

Sala de votare a fost dezinfectată, iar procesul de vot s-a reluat în condiții normale.

UPDATE:

Și preşedinta secţiei de vot din satul Glogovăţ, comuna Valea Lungă, a fost înlocuită după ce soţul ei, la rândul său preşedinte la o secţia din Tăuni, a fost confirmat cu COVID-19. Măsura a fost luată din cauză că aceasta este considerată contact direct, în acest caz.

Preşedintele a fost înlocuit cu locţiitorul. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi făcut testul pentru COVID-19 anterior zilei de duminică, la un laborator privat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax