Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VOTEAZĂ | CEI MAI POPULARI BOBOCI din Alba Iulia: 12 băieți și 12 fete de la PATRU LICEE au intrat în FINALĂ

Publicat

miss si mister boboc popularitate alba24 2014 În urma votului pe licee au fost desemnați cei mai populari “boboci” din Alba Iulia. În semifinala competiţiei MISS și MISTER POPULARITATE Alba24.ro  s-au înscris patru licee din oraş. Voturile au fost contorizate la 1 noiembrie, ora 00.00, dată până la care aţi avut ocazia să vă alegeţi preferaţii în această etapă.

Cei 12 băieţi şi cele 12 fete care au obţinut cele mai multe voturi s-au calificat pentru intrarea în finala concursului, în urma căreia șase concurenți, trei fete și trei băieți vor câştiga TITLURILE de CEI MAI POPULARI BOBOCI DIN ALBA IULIA și premiile oferite de Alba24 şi FashionSport.ro – magazin online de haine, încălţăminte şi accesorii sport. De la fiecare liceu s-au calificat câte 6 boboci, primii trei din fiecare secțiune Miss sau Mister.

Vedeţi câştigătorii care au intrat în seminfinală, în ordinea voturilor pe fiecare liceu, regulamentul pentru votare în continuare şi prezentarea concurenţilor pe Lifestyle.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax