Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Voturi insuficiente în Parlament pentru disponibilizările propuse în MAI

Publicat

deputati

Proiectul de lege propus de Guvern privind modalităţile de reducere a cheltuielilor bugetare, inclusiv reducerea de personal din cadrul Ministerului Administrației și Internelor nu a întrunit, marți, voturi suficiente pentru a fi aprobat în Parlament.

Votul decisiv s-a desfăşurat la Camera Deputaţilor, fiind necesare 167 de voturi. Legea a înregistrat însă doar 150 de voturi „pentru” , mai mulți parlamentari, inclusiv PDL, abținându-se de la exprimarea opțiunii privind acest proiect.

Respingerea legii în Parlament a generat aplauze ale sindicaliştilor din MAI prezenţi în sală, în momentul votului şi ale reprezentanţilor Opoziţiei. Eşecul acestei legi a cauzat şi anumite discuţii în forul legislativ, anumiţi membri PDL punând în discuţie reluarea votului, măsură ce nu a fost, ulterior, acceptată. Şedinţa a fost condusă de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ioan Oltean.

Proiectul de lege viza disponibilizarea, în acest an, a peste 9.500 de angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor, ca măsură de reducere a cheltuielilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax