Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Voucherele de vacanță vor fi doar pe suport electronic, anul viitor. Ce valoare vor avea acestea. Proiect

Publicat

Anul viitor, voucherele de vacanță pentru bugetari vor fi emise exclusiv pe suport electronic. Un proiect de ordonanță de urgență a fost formulat în acest sens.

Voucherele de vacanță vor fi în cuantum de 1.450 lei/salariat și în 2021. Acestea se vor acorda începând cu 1 ianuarie.

Potrivit actului normativ, perioada de valabilitate a voucherelor de vacanță, emise în perioada martie 2019 – decembrie 2019 și ianuarie 2020 – noiembrie 2020, indiferent de suport, se prelungește până la data de 31 decembrie 2021.

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Elena

    joi, 03.12.2020 at 07:56

    Este o mare discriminare. De ce au dreptul numai bugetarii, ei salarii mari, automat si pensii mari, pe cand cei de la privati care muncesc si nu taie frunze la rate, salarii mici, pensii mici, nu vouchere de vacanta. De ce nu poate sa dea statul si lor exact ca si bugetarilor.

  2. Cristina

    vineri, 04.12.2020 at 07:50

    Bună dimineața doamna Elena. Din păcate nu este adevărat ceea ce spuneți. Sau mă rog ,nu în totalitate. Exista categoria de bugetari care au un salariu ,nu mic ,derizoriu de mic ,din care fac și eu parte.Pentru mine aceste tichete de vacanta ,nu sunt ele foarte valoroase, dar sunt ca o gura de aer pentru un om care se îneacă. Iar în ceea ce privește munca va asigur ca exista o bătaie de joc mai mare decât la privați. Pentru ca sunt șefi care considera ca pot face și zice orice. „Dacă nu Îți convine sunt 100 la poarta”😢.Asta e zicala lor de căpătâi Considerați ca este uman așa ceva?Sa muncești ca prostul de 10 ori pentru ca „ei”șefii nu sunt buni organizatori ?sa fi desconsiderat și jignit mai rău ca la ușa cortului pentru ca muncești la „stat”? Și ei considera ca sunt pe moșiile lor?pentru ce?pentru acele tichete? Știu ca și la privat exista asemenea tratamente,dar sa știți ca de muncit ,oho,se muncește. Iar așa Cum am zis pe salarii derizorii. (Nu toți au salarii mari)

  3. Elena

    sâmbătă, 05.12.2020 at 12:00

    De ce nu mergeti atunci la privat ca acolo va primeste cu drag, salar minim pe economie, fara vouchere. Probabil ca dv. sunteti printe putinii care lucrati si aveti salariu mic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax