Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vrei să faci mișcare și nu ai unde? Vezi locaţii pentru activităţi sportive în Alba Iulia și la ce prețuri

Publicat

Indiferent că vorbim despre bărbați sau despre reprezentantele sexului frumos, cu toții știm cât de important este să te menții în formă. Dacă unii se rezumă doar la a ține regim, o altă categorie sunt cei care doresc nu doar să renunțe la kilogramele în plus acumulate în sezonul rece, ci intenţionează să-şi tonifieze musculatura. Reporterii Alba24.ro au căutat câteva locații în care puteți face mișcare în Alba Iulia, de la terenurile de fotbal, până la cele de tenis sau chiar programele unor săli de aerobic ori kangoo jumps.

Complexul sportiv Winners Țălnar Club oferă cea mai variată gamă de servicii: de la piscină, teren de fotbal, tenis și minifotbal. Pentru accesul la piscină, de luni până vineri se va plăti taxa de 10 lei pentru adulți, 7 lei pentru copii până la 14 ani. În week-end, prețul tichetelor de acces este de 15 lei pentru adulți, 10 lei pentru copii până la 14 ani. De gratuitate beneficiază copiii până la 3 ani.

Cei care preferă sporturile cu mingi vor putea opta pentru terenurile din cadrul complexului. Terenul de fotbal (se joacă 8 contra 8) este la prețul de 80 de lei/ oră, pe timp de zi, în vreme ce seara cei care vor dori să joace sub lumina reflectoarelor vor achita 100 de lei. Pentru terenul de tenis, închirierea pentru o oră pe timp de zi se face în schimbul a 30 de lei, în vreme ce seara, în nocturnă, tariful crește cu 10 lei. Terenul de minifotbal (5 contra 5) se închiriază la prețul de 45 de lei ziua, iar noaptea tariful crește cu 10 lei.

Doamnele și domnișoarele pot opta pentru ședințe de aerobic, kangoo jumps sau tae bo, organizate la Liceul cu Program Sportiv. Pentru aerobic, vor achita o taxă de 70 de lei pe lună, ședințele având loc în fiecare marți de la ora 20.15, în vreme ce, joia, ședința de aerobic începe la ora 19.45. Pentru kangoo jumps, abonamentul este de 100 de lei pe lună, prețul incluzând și ghetele speciale, iar programul este în fiecare luni și miercuri de la ora 20.15, respectiv de la 20.45.

Pentru tae bo, doritoarele vor achita 7 lei pe ședință, orele de pregătire fiind într-un spaţiu aflat deasupra cafenelei ”Chic”, lângă Hotel ”Cetate”.

Sport Arena (în curtea Colegiului Tehnic ”Dorin Pavel”) oferă două terenuri de fotbal. Primul teren (se joacă în echipe de 6 pe 6) poate fi închiriat la prețurile de 75 de lei pe zi și 80 de lei noaptea, iar celălalt teren, care suportă jocuri de 7 pe 7, poate fi închiriat la 90 de lei pe zi și 95 de lei pe nocturnă.

Pasionații de tenis pot opta pentru baza „ProLincă”. Aceasta are trei terenuri de tenis, care pot fi închiriate la prețul de 20 lei pe oră; în acest tarif  intră și echipamentul de joc.

Cei care nu-și permit, dar doresc totuși să fie în formă pot alerga pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia, accesul fiind liber până la lăsarea serii. Studenții încă mai pot beneficia de ședințele de pregătire gratuite dedicate exclusiv lor, organizate în fiecare marți și joi de la 18.30, gratuit.

Cei care vor să „tragă de fiare” o pot face la Studio Fitness, sală amplasată lângă Stadionul ”Cetate”, la subsol. Prețul unui abonament este de 100 de lei, pentru orice oră a zilei, iar în acest preț intră și ajutorul oferit de instructorul sălii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. GHITA

    luni, 04.06.2012 at 14:52

    NU UITATI DE TERENUL DE LA SCOALA MIHAI EMINESCU!

    TARIFELE SUNT CELE MAI ACCEPTABILE!

  2. olivia

    luni, 04.06.2012 at 23:19

    unde e baza ProLinca? e cumva cea din ampoi?

    • moderatorul de serviciu

      luni, 04.06.2012 at 23:22

      in santurile Cetatii

  3. assante

    marți, 05.06.2012 at 18:50

    acum pe bune..pe cand un strand in oras?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax