Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vreme anormal de caldă pentru februarie. Directorul ANM: au fost înregistrate mai mult de 6-8 grade peste normalul perioadei

Publicat

Vreme anormal de caldă pentru februarie. Directorul ANM, Elena Mateescu a declarat joi, la Antena 3, că miercuri au fost consemnate temperaturi cu mai mult de 6-8 grade Celsius peste normalul acestei perioade. 

Potrivit acesteia, în următoarele zile vom avea în continuare o vreme caldă, cu temperaturi maxime de până la 20 de grade Celsius.

„În continuare, avem o vreme caldă. Ieri am consemnat deja valori de 14 grade Celsius la Calafat, Băileşti, Bechet, Turnu Măgurele, Zimnicea, Ploiești sau Pătârlagele, cu valori de asemenea de 12 grade în Capitală, aceasta însemnând cu mai mult de 6-8 grade peste ceea ce ar fi normal pentru această perioadă din calendar.

Mâine deja contăm pe valori între 11 – 18 grade Celsius, pentru ca ziua de sâmbătă să aducă un ecart între 13 până la 20 de grade.

Chiar duminică, în același ecart termic vor fi 13-20 de grade, cu o maximă în Capitală de 18-20 de grade”, a precizat directorul ANM, la Antena 3 CNN.

Potrivit acesteia, este posibil să fie înregistrate ploi mai ales sâmbătă, în jumătatea vestică a țării. La altitudini mari este posibil să fie înregistrate și precipitații mixte.

„Să avem în vedere și posibilitatea ca intensificările de vânt să fie unele susținute, iar pe creste putem consemna viteze care pot depăși 60-80 km/h, dar și în zonele mai joase de relief, în vest, în centru sau în partea de est-sud-est a țării”, a mai precizat Elena Mateescu, directorul general al ANM.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax