Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vreme ciudată de 1 Mai și de Paște 2024. Cât de mult variază temperaturile și când va ploua. Prognoza meteo pe 4 săptămâni

Publicat

Vremea va fi ciudată, comparativ cu normalul perioadei, de 1 Mai și Paște 2024. Dacă până la mijlocul lunii aprilie temperaturile au fost de vară, se răcește puternic în următoarele zile. Sunt așteptate ploi în majoritatea regiunilor.

Maximele coboară de la 27-32 de grade la 10-13 grade, de la o zi la alta. Va fi frig până în jurul datei de 25 aprilie. Atunci vremea se încălzește ușor însă în ultimele zile ale lunii și primele din mai temperaturile scad iar.

VREMEA până în 28 aprilie, de Florii. De la foarte cald, la frig și ploi. Prognoza meteo în regiuni din țară, pe două săptămâni

De 1 Mai sunt anunțate temperaturi sub 20 de grade Celsius. Iar în weekendul de Paște 2024 sunt prognozate ploi, în Transilvania și Banat. În duminica de Paște sunt posibile chiar furtuni, în unele zone din Moldova sau vestul țării. Maximele vor varia între 16 și 23 de grade.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza de vreme pe patru săptămâni, până în 13 mai.

Vremea în săptămâna 15-21 aprilie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în jumătatea sud-estică a țării, dar mai ales în extremitatea de sud-est. În rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Vremea în săptămâna 22-28 aprilie

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile intracarpatice, dar mai ales în vestul și nord-vestul teritoriului. În rest vor fi în general apropiate de cele specifice.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Vremea în săptămâna 29 aprilie – 5 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales ales în regiunile estice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice. În rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 6-13 mai

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Vor fi posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi ușor excedentare în jumătatea sud-estică a țării, dar mai ales în regiunile sudice. În rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax