Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea de 1 Decembrie. Condiţii meteo în Transilvania şi la munte în următoarele două săptămâni

Publicat

c

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 19 noiembrie – 2 decembrie, în regiuni din ţară. În Transilvania, vremea se răceşte până în 24 noiembrie, apoi se încălzeşte până în 27 noiembrie, temperaturile urmând să scadă din nou din 28 noiembrie. Noi şanse de precipitaţii vor fi în zilele de 20, 21, 27 și 28 noiembrie.

Citește și PROGRAMUL COMPLET al ZILEI NAȚIONALE a României, la Alba Iulia. Concert Vama, Gașca Zurli, masa populară și paradă. HARTA EVENIMENTELOR

La Alba Iulia, pentru data de 1 Decembrie, vremea se anunţă a fi cu soare şi nori şi maxime de 4 grade Celsius.

În Transilvania, până pe 24 noiembrie vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit, cu maxime cuprinse în medie între 1 și 4 grade, apoi în perioada 25 – 27 noiembrie se va încălzi, media maximelor urmând a se situa între 5 și 8 grade, dar începând cu 28 noiembrie, valorile termice diurne vor fi în scădere și se vor situa până pe 2 decembrie, spre medii în jurul a 0 grade.

Temperaturile minime se vor situa sub pragului de îngheț în majoritatea intervalului, însă cele mai rece nopți vor fi cele din perioada 23 – 25 noiembrie și 30 noiembrie – 2 decembrie, când media va scădea spre -8, respectiv -6 grade.

Vor fi precipitații, local moderate cantitativ în ziua de 19 noiembrie și slabe cantitativ, temporar în zilele de 20, 21, 27 și 28 noiembrie, iar în restul intervalului probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă.

La munte, vremea va fi rece în cea mai mare parte a intervalului, astfel media maximelor va fi cuprinsă între -4 și 0 grade, exceptând perioada 24 – 27 noiembrie, când vor fi în medie valori termice în jurul a 3-4 grade. Minimele termice vor fi preponderent negative și se vor situa în medie între -6 și -2 grade, iar în ultimele nopți spre -10 şi -8 grade.

Vor fi precipitații moderate cantitativ în 19 noiembrie și slabe în zilele de 20 și 21 noiembrie, dar și în perioada 26 – 29 noiembrie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax