Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA de Crăciun şi Revelion. PROGNOZA meteo pentru lunile noiembrie, decembrie şi ianuarie

soare

Publicat

soare iarna zapadaAdministraţia Naţională de Meteorologie prezintă prognoza de vreme pentru ultima lună de toamnă şi primele perioade din sezonul de iarnă de la sfârşitul acestui an şi început de 2016. Astfel, de Crăciun şi Revelion, temperaturile vor fi obişnuite pentru acest interval, cu excepţia unor zone din sud şi vest, unde valorile vor fi uşor mai ridicate. În ceea ce priveşte precipitaţiile, vor fi, local, peste medie, în centrul ţării.

Prognoza meteo pentru noiembrie 2015

Temperaturile medii lunare vor fi apropiate de mediile climatologice, exceptând sud-estul, unde acestea se pot situa peste norme.

(P) Cauciucuri de iarnă de la Auto-Zilla.ro. Magazin online de piese auto și accesorii pentru mașina ta

Cantităţile lunare de precipitaţii se vor situa în general peste mediile climatologice în cea mai mare parte a zonelor, iar local în sudul şi vestul ţării acestea pot fi apropiate de cele normale.

Prognoza meteo pentru decembrie 2015

În luna decembrie valorile termice vor fi în general apropiate de mediile multianuale, iar în sud-estul şi local în sudul şi vestul ţării vor fi posibile temperaturi medii lunare mai ridicate decât normalul lunii.

Cantităţile lunare de precipitaţii se vor situa în decembrie în limitele climatologice în majoritatea zonelor, local în centrul ţării fiind posibile valori peste medii, iar în Bucureşti şi în sudul ţării sub norme.

Vezi și MESAJE DE ANUL NOU 2018: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2018

Prognoza meteo pentru ianuarie 2016

Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice în majoritatea regiunilor, exceptând sud-estul şi local sudul şi vestul ţării unde valorile de temperatura pot fi peste norme.

Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi în general apropiate de mediile multianuale în estul, sud-estul şi sudul ţării, iar în restul zonelor vor avea o tendinţa de excedent.

Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia, şi au un grad de realizare de aproximativ 60%. sursa: meteoromania.ro

Citește și Mesaje de Anul Nou 2016 * Felicitari de Anul Nou 2016 * Mesaje de Revelion 2016 * Mesaje haiose de Anul Nou 2016

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate