Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea de Florii, 1 Mai și de Paști 2024. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

vremea meteo prognoza

Publicat

Vremea de Florii, 1 Mai și de Paști 2024. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Se anunță în continuare temperaturi mult mai ridicate decât normalul perioadei. Însă meteorologii anunță că urmează și o perioadă în care vor fi multe precipitații.

ANM a publicat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru perioada 15 aprilie – 13 mai 2024. Potrivit prognozei meteo pe patru săptămâni, vremea va fi mult mai caldă, cu temperaturi peste cele normale. Vești bune pentru agricultori, deoarece sunt prognozate și multe precipitații.

Vremea în Alba în weekend 12 – 14 aprilie 2024. Chiar dacă pentru vineri se anunță câteva averse, temperaturile rămân mult mai mari decât ce ar trebui să avem în această perioadă. Apoi, de la jumătatea săptămânii un val de aer rece trece peste România.

Temperaturile vor scădea brusc, iar la munte sunt anunțate chiar ninsori.

Vremea de Florii, 1 Mai și de Paști 2024. Săptămâna 15 – 22 aprilie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în jumătatea sud-estică a țării, dar mai ales în extremitatea de sud-est. În restul țării, temperaturile vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Vremea de Florii, 1 Mai și de Paști 2024. Săptămâna 22 – 29 aprilie 2024

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile extracarpatice. În rest, acestea vor fi apropiate de cele specifice.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Vremea de Florii, 1 Mai și de Paști 2024. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Vremea de Florii, 1 Mai și de Paști 2024. Săptămâna 6 – 13 mai 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile sudice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax