Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea în august: Un nou val de căldură, de la mijlocul lunii. Prognoza meteo până în 5 septembrie

Publicat

Meteorologii anunță că vremea va fi schimbătoare în următoarele patru săptămâni. La început temperaturile vor fi moderate în aproape toată țară, dar apoi se va încălzi. De asemenea, este posibil să apară reprize de ploaie.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în săptămâna 08-15 august, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile intracarpatice, nord-estice și sud-vestice, iar în sud-estul extrem acestea vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în centru, nord-est și la munte.

Vremea: Prognoza meteo în săptămâna 15-22 august

În săptămâna 15-22 august, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în extremitatea de sud-est. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile nordice și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Vremea: Prognoza meteo în săptămâna 22-29 august

În săptămâna 22-29 august, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Vremea: Prognoza meteo în săptămâna 29 august– 05 septembrie

În săptămâna 29 august– 05 septembrie, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toată țara, precizează Administrația Națională de Meteorologie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax