Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea în iunie: Meteorologii anunță că se încălzește din ce în ce mai tare. Prognoza meteo săptămânală până în 4 iulie

Publicat

c

Meteorologii anunță că vremea se încălzește din ce în ce mai tare pe parcursul lunii iunie. Cele mai mari temperaturi vor fi la finalul lunii iunie și la începutul lunii iulie, arată prognoză pe următoarele patru săptămâni a Administrației Naționale de Meteorologie.

Prognoza meteo – vremea în săptămâna 06– 13 iunie

În săptămâna 06– 13 iunie valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice, centrale și nordice.

Prognoza meteo – vremea în săptămâna 13 – 20 iunie

Între 13 și 20 iunie temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, ușor mai ridicate în regiunile vestice și local în cele sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

Prognoza meteo – vremea în săptămâna 20-27 iunie

În săptămâna 20-27 iunie, temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest va fi deficitar.

Prognoza meteo – vremea în săptămâna 27 iunie – 5 iulie

Între 27 iunie și 4 iulie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință deficitară în majoritatea regiunilor, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

Coduri galbene de vreme rea aproape în fiecare zi

Meteorologii au emis vineri o avertizare de tip cod galben de averse și vânt valabilă în 16 județe, în intervalul 12:00-21:00.

Sunt vizate județele Cluj, Alba, Hunedoara, Caraș-Severin, Gorj, Mehedinți, Sibiu, Vâlcea, Dolj, Brașov, Argeș, Olt, Covasna, Dâmbovița, Prahova și Buzău.

În aceste zone vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi 20-30 l/mp şi izolat 40 l/mp.

De asemenea, manifestări de instabilitate atmosferică vor fi sâmbătă în vest, centru, nord, la deal și la munte, iar duminică și în restul țării, precizează ANM.

Elena Mateescu, director ANM: putem considera un tipar de vreme normală

Elena Mateescu, director ANM: Contăm pe valori de temperatură de 33 -34 de grade Celsius, ceea ce înseamnă că în zonele sudice, indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80 unități chiar și vineri, când contăm pe valori de temperatură de 26-33 grade.

Debutăm cu cea mai ploioasă lună a verii, putem considera un tipar de vreme normală. Ce e semnificativ e această evoluție a fenomenelor extreme.

Căldura vine la pachet cu fenomene meteo extreme, care devin tot mai frecvente și intense

Vremea va deveni călduroasă în zonele de câmpie, iar indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80 de unități. Manifestări de instabilitate atmosferică vor fi în zonele montane, submontane și în nord-estul teritoriului.

Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp, va cădea grindină, vor fi frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Atmosferă sufocantă va fi și vineri ( 3 iunie) la câmpie, unde se vor înregistra 34 de grade Celsius, în timp ce la munte, în sud-vest și izolat în rest vor fi perioade cu instabilitate atmosferică  accentuată.

Sâmbătă( 4 iunie) , ploile vor cuprinde treptat toată țara, iar duminică se vor concentra în special în jumătatea estică.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.


Publicitate

EVENIMENT

Alte localități din ALBA, cu restricții la apă potabilă. Unde este întreruptă furnizarea apei până sâmbătă

Publicat

Apa CTTA Alba a anunțat vineri noi restricții în furnizarea apei potabile. Sunt vizate trei comune din județ și satele aparținătoare.

Potrivit operatorului de apă, ”din cauza creșterii consumului de apă, resursele din rezervoarele de înmagazinare Apa CTTA se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora”.

În aceste condiții, vineri și sâmbătă, ”pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, Apa CTTA se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, către utilizatorii din anumite localități”.

Sistare furnizare apă

 • comuna Cricău – sistare furnizare până sâmbătă, 2 iulie, ora 7.00
 • comuna Berghin – sistare furnizare vineri, 1 iulie, până la ora 17.00 și între orele 22.00 (1 iulie) și 7.00 (2 iulie)
 • comuna Ohaba – sistare furnizare până sâmbătă, 2 iulie, ora 7.00

Apa CTTA reamintește utilizatorilor din zonele afectate că ”folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea unui nivel minim de apă în rezervoare, care să permită funcționarea capacităților de pompare în regim normal”.

În funcție de evolutia nivelurilor de apă din rezervoarele afectate, acest program poate suferi modificări.

Anterior, operatorul de apă anunța restricții similare la Mihalț, Obreja, Cistei, Bucerdea Grânoasă, Cisteiu de Mureș, Micoslaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos, Căptălan, Unirea, Războieni. Detalii, AICI și AICI.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

TOP LICEE în ALBA după rezultate finale BACALAUREAT 2022: Cum s-a schimbat clasamentul în funcție de rata de promovare

Publicat

Rezultate finale Bacalaureat 2022: În județul Alba, după contestații, clasamentul după rata de promovare pe licee este condus tot de patru unități de învățământ. În plus, sunt patru medii de 10 la două colegii.

Vezi Ana-Maria, Dan și Florin, elevii de ZECE, la Bacalureat, ai Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia

Vezi și Darius Toma, elevul violonist al Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, care a obținut media ZECE la Bacalaureat

Comparativ, anul trecut, doar Colegiul Național Militar din Alba Iulia avea toți absolvenții promovați la examenul de Bacalaureat.

Pe locul 5 a urcat (de pe 9) Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia, la egalitate, ca rată de promovare, cu Colegiul Economic Alba Iulia. Liceul de Arte a urcat pe locul 7 de pe 10. Sunt și alte modificări în clasament. Detalii mai jos.

Nici după contestații, la Bacalaureat 2022, cele două licee cu promovabilitate zero nu au avut vreun candidat promovat.

Promovabilitate zero rămâne la: Liceul Tehnologic de Turism și Alimentație Arieșeni și Liceul Tehnologic ”Timotei Cipariu” Blaj. Fiecare au avu câte doi candidați înscriși la examen și niciunul dintre ei nu a luat Bac-ul.

Rezultate finale Bacalaureat 2022 – situația comunicată de IȘJ Alba

Potrivit IȘJ Alba, sata de promovare (absolvenți din promoția curentă și din promoțiile anterioare), înregistrată după soluționarea contestațiilor, este 76,66% (în creștere 2% comparative cu afișarea rezultatelor inițiale: 74,67%, respectiv, cu 1,7 % față de prima sesiune a anului trecut: 74,94%).

Pentru promoția curentă, rata de reușită este 80,56% (79,27% în 2021), iar pentru promoțiile anterioare – 28,74% (39,37% – în 2021).

Astfel, din totalul celor 2219 de candidați prezenți (2052- promoția curentă și 167 – promoțiile anterioare) au promovat 1701 de candidați: 1653 de candidați aparțin promoției 2022, iar 48 provin din promoțiile anterioare.

Procentul de promovare se calculează din totalul candidaților prezenți, incluzând în această categorie și candidații eliminați (13).

Pe discipline de examen, situația candidaților cu note de 10 este următoarea:

 • 19 candidați au obținut nota 10 la proba de Limba și literatura română;
 • 84 de candidați au obținut nota 10 la proba obligatorie a profilului (Matematică -82/ Istorie – 2)
 • 104 au obținut nota 10 la proba la alegere a profilului și a specializării.

TOP licee după rata de promovare Bacalaureat 2022 – rezultate finale

Unitatea de învățământ / Rata promovare

1. Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia –  100% (100% în 2021) – 112 candidați, toți promovați

Liceul Teoretic ”Sfântul Iosif” Alba Iulia – 100% – 8 absolvenți, toți promovați

Liceul German Sebeș – 100% – 3 absolvenți, toți promovați

Liceul Tehnologic Ocna Mureș – 100% – 2 absolvenți, toți promovați

2. Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” Alba Iulia – 98,07% (98% în 2021) –  207 candidați; 203 candidați promovați, 4 respinși

3. Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș – 97,74% (95,59% în 2021) – 177 candidați, 173 promovați, 4 respinși

4. Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni – 96,10% (anterior 95,45%; 88,82% în 2021) – 154 candidați, 148 promovați, 5 respinși, 1 candidat eliminat

5. Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia – 93,75% (anterior 90,63%; 88,89% în 2021) – 128 candidați, 120 promovați, 8 respinși / Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia – 93,75% (anterior 87,50%; 96,23% în 2021) – 48 candidați, 42 promovați, 6 respinși

6. Colegiul Național ”Bethlen Gabor” Aiud – 93,55% (anterior 88,71%; 78,18% în 2021) – 62 candidați, 58 promovați, 4 respinși

7. Liceul de Arte „Regina Maria” Alba Iulia – 92,31% (anterior 84,62%; 78,69% în 2021) – 65 candidați, 60 promovați, 5 respinși

8. Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj – 91,18% (anterior 90,44%; 91,72% în 2021) – 136 candidați, 124 promovați, 12 respinși

9. Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud – 87,5% (anterior 88,54%; 86,81% în 2021) – 96 candidați prezenți, 84 promovați, 12 respinși

10. Liceul Teoretic „David Prodan” Cugir – 84,4% (anterior 78,89%; 81,93% în 2021) – 90 candidați, 76 promovați, 14 respinși

11. Liceul ”Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieș – 81,67% (56,67% în 2021) – 60 candidați prezenți, 49 promovați, 11 respinși

12. Liceul Teoretic ”Petru Maior” Ocna Mureș – 77,03% (anterior 75,68%; 87,64% în 2021) – 74 candidați, 57 promovați, 17 respinși

13. Liceul Teoretic Teiuș – 70,59% (anterior 64,71%; 71,79% în 2021) – 34 candidați, 24 promovați, 10 respinși

14. Liceul cu Program Sportiv ”Florin Fleșeriu” Sebeș – 68% (anterior 64%; 66,67% în 2021) – 25 candidați, 17 promovați, 8 respinși

15. Liceul ”Horea, Cloșca și Crișan” Abrud – 65,48% (61,90%; 72,29% în 2021) – 84 candidați prezenți, 55 promovați, 25 respinși, 4 candidați eliminați

16. Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia – 60% (anterior 54,55%; 67,92% în 2021) – 55 candidați, 33 promovați, 22 respinși

17. Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” Blaj – 59,18% (66,67% în 2021)49 candidați prezenți, 29 promovați, 19 respinși, 1 candidat eliminat

18. Colegiul Tehnic ”I.D. Lăzărescu” Cugir – 55,56% (anterior 53,33%) 45 candidați prezenți, 25 promovați, 20 respinși

19. Liceul ”Corneliu Medrea” Zlatna – 55,26% (anterior 52,63%) – 38 candidați prezenți, 21 promovați, 17 respinși

20. Școala Postliceală de Afaceri Alba Iulia – 50% (50% în 2021) – 2 candidați prezenți, unul promovat, unul respins

21. Liceul Tehnologic Sebeș – 45,22% (anterior 42,61%) – 115 candidați prezenți, 52 admiși, 63 respinși

22. Liceul Tehnologic Aiud – 42,05% – 88 candidați prezenți, 37 promovați, 51 respinși

23. Colegiul Tehnic ”Apulum” Alba Iulia – 40,82% (anterior 38,78%; 46,15% în 2021) – 98 candidați prezenți, 40 admiși, 57 respinși, 1 candidat eliminat

24. Liceul Tehnologic Silvic Câmpeni – 36,17% (anterior 29,79%) – 47 candidați prezenți, 17 promovați, 24 respinși, 6 candidați eliminați

25. Liceul Teologic Romano-Catolic „Grof Majlath Gusztav Karoly” Alba Iulia – 35,71% – 14 candidați prezenți, 5 admiși, 9 respinși

26. Liceul Teologic Greco-Catolic ”Sfântul Vasile cel Mare” Blaj – 28,57% (anterior 21,43%; 47,83% în 2021) – 14 candidați prezenți, 4 promovați, 10 respinși

27. Liceul Tehnologic ”Alexandru Domșa” Alba Iulia – 26,19% (anterior 23,81%) – 42 candidați prezenți, 11 promovați, 31 respinși

28. Liceul Tehnologic ”Dorin Pavel” Alba Iulia – 21,43% – 14 candidați prezenți, 3 promovați, 11 respinși

29. Liceul Tehnologic ”Țara Moților” Albac – 17,65% (anterior 11,76%) – 17 candidați prezenți, 3 promovați, 14 respinși

30. Liceul Tehnologic Jidvei – 16,67% – 6 candidați prezenți, 5 respinși

31. Liceul Tehnologic Agricol ”Alexandru Borza” Ciumbrud – 12,50% – 8 candidați prezenți, 7 respinși

32. Liceul Tehnologic de Turism și Alimentație Arieșeni – 0% / Liceul Tehnologic ”Timotei Cipariu” Blaj – 0% (câte 2 candidați)

AICI, clasament licee în funcție de rezultate înainte de contestații.

TOP licee după rezultate finale Bacalaureat 2022 în Alba – promoția curentă (sursa IȘJ Alba)

 • Colegiul National Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia – 100.00%
 • Liceul German Sebeș – 100.00%
 • Liceul Teoretic „Sfântul Iosif” Alba Iulia – 100.00%
 • Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș – 99,42%
 • Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia – 98,07%
 • Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni – 97,37%
 • Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia – 94,44%
 • Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia – 93,75%
 • Liceul de Arte „Regina Maria” Alba Iulia – 93,65%
 • Colegiul Național „Bethlen Gabor” Aiud- 93,55%

BACALAUREAT 2022 – a doua sesiune

Pentru a doua sesiune de Bacalaureat 2022, înscrierile se fac în perioada 18-25 iulie.

CALENDAR actualizat BACALAUREAT 2022 – sesiunea august-septembrie

 • 18-25 iulie: înscrierea candidaților la a doua sesiune de examen, inclusiv a candidaților care au promovat examenele de corigențe
 • 16 august: Limba și literatura română – proba E.a) – proba scrisă
 • 17 august: Proba obligatorie a profilului – prova E.c) – proba scrisă
 • 18 august: Proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d) – proba scrisă
 • 19 august: Limba și literatura maternă – proba E.b) – proba scrisă
 • 22-23 august: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română — proba A
 • 24 august: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă — proba B
 • 25 august: Evaluarea competențelor digitale — proba D
 • 26-29 august: Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională — proba C, astfel:
 • 26 august – proba de înțelegere text audiat, urmată de proba scrisă
 • 29 august – proba orală pentru toate limbile de circulație internațională studiate pe parcursul învățământului liceal
 • 31 august: Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12:00 – 18:00
 • 1-2 septembrie: Rezolvarea contestațiilor
 • 3 septembrie: Afișarea rezultatelor finale

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

Bacalaureat 2022 în Alba, rezultate finale: notă mai mare cu 2,15 puncte după contestații. Cele mai mari modificări de punctaj

Publicat

Rezultate finale Bacalaureat 2022 în Alba: dintre cele 1085 de note modificate după contestații, în județ, cele mai mari diferențe de notare au fost la Română și Istorie.

După publicarea rezultatelor finale la examen, în județul Alba au fost identificate următoarele situații, potrivit datelor prezentate de IȘJ Alba – inspector general adjunct Dan Cherecheș (președinte Comisia Județeană Alba – Bacalaureat 2022):

Română Real (notă înainte de contestații și după contestații):

 • de la 7,35 la 9,1 (mai mare cu 1,75) – Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș
 • de la 7,95 la 6,55 (mai mică cu 1,4)
 • de la 8,4 la 7,05 (mai mică cu 1,35)

Istorie (notă înainte de contestații și după contestații):

 • de la 6,85 la 9 (mai mare cu 2,15) – Liceul Teoretic ”Sfântul Iosif” Alba Iulia
 • de la 8,25 la 10 (mai mare cu 1,75) – Colegiul Național ”Inochentie Micu Clain” Blaj

Biologie (notă înainte de contestații și după contestații):

 • de la 3,1 la 1,7 (mai mică cu 1,4)
 • de la 5,5 la 4,15 (mai mică cu 1,35)
 • de la 4,5 la 3,1 (mai mică cu 1,4)

După contestații, în județul Alba s-au înregistrat patru medii de 10, de la niciuna, la primele rezultate.

Vezi Ana-Maria, Dan și Florin, elevii de ZECE, la Bacalureat, ai Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia

În județul Alba, au fost 32 de cazuri în care, după contestații, candidații au luat note de 10. 

Este vorba despre note inițiale între 8,25 și 9,99 (cea mai mare diferență de 1,75 puncte), majoritatea la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia, dar și la Liceul de Arte Alba Iulia, Liceul Teoretic ”Sfântul Iosif” Alba Iulia, Colegiul Național Militar Alba Iulia, Colegiul Național ”I.M. Clain” Blaj, Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, Colegiul Național ”Avram Iancu” Câmpeni.

În aceste cazuri, notele maxime după contestații au fost la Anatomie (10), Română (9), Istorie (7) Logică (4) și Matematică (mate-info) – 2.

Rata de promovare a examenului de Bacalaureat 2022 în Alba a crescut la 76,7%, de la 74,7%. Dintre cele 1.133 de note contestate, au fost modificate 1.085, majoritatea la Română.

Vezi Rezultate finale BACALAUREAT 2022 în ALBA: situația notelor/mediilor modificate după contestații

Ministerul Educației a publicat vineri, 1 iulie, la ora 10.30, rezultatele finale la Bacalaureat 2022. AICI, rezultatele.

Rezultate Bacalaureat 2022 – situația din Alba după contestații

În Alba au fost depuse 1.133 contestații, din care 640 la Română, 2 la limba maternă, 201 la Matematică/Istorie, 290 la proba la alegere.

Vezi și Județul ALBA, pe locul 14 după rezultate finale Bacalaureat 2022. Peste 1000 de note modificate. HARTA mediilor de 10 în țară

Dintre cei 2.219 candidați prezenți, 1.701 candidați ( 76,7%) au promovat examenul (față de 74,9% în 2021). Alți 505 au fost respinși.

Situația pe medii:

 • 4 medii de 10
 • 171 candidați cu media 9,5-9,99
 • 331 candidați cu media 9,00-9,49
 • 280 candidați cu media 8,5-8,99
 • 252 candidați cu media 8,00-8,49
 • 186 candidați cu media 7,5-7,99
 • 180 candidați cu media 7,00-7,49
 • 143 candidați cu media 6,5-6,99
 • 154 candidați cu media 6,00-6,49
 • 90 candidați respinși cu media 5,5-5,98
 • 23 candidați respinși cu media 5-5,49

BACALAUREAT 2022 – a doua sesiune

Pentru a doua sesiune de Bacalaureat 2022, înscrierile se fac în perioada 18-25 iulie.

CALENDAR actualizat BACALAUREAT 2022 – sesiunea august-septembrie

 • 18-25 iulie: înscrierea candidaților la a doua sesiune de examen, inclusiv a candidaților care au promovat examenele de corigențe
 • 16 august: Limba și literatura română – proba E.a) – proba scrisă
 • 17 august: Proba obligatorie a profilului – prova E.c) – proba scrisă
 • 18 august: Proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d) – proba scrisă
 • 19 august: Limba și literatura maternă – proba E.b) – proba scrisă
 • 22-23 august: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română — proba A
 • 24 august: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă — proba B
 • 25 august: Evaluarea competențelor digitale — proba D
 • 26-29 august: Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională — proba C, astfel:
 • 26 august – proba de înțelegere text audiat, urmată de proba scrisă
 • 29 august – proba orală pentru toate limbile de circulație internațională studiate pe parcursul învățământului liceal
 • 31 august: Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12:00 – 18:00
 • 1-2 septembrie: Rezolvarea contestațiilor
 • 3 septembrie: Afișarea rezultatelor finale

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Avertizare Cod Portocaliu de ploi torențiale, descărcări electrice și grindină, în Alba. Localitățile vizate

Publicat

Meteorologii au emis vineri după-amiaza o avertizare Cod Portocaliu de furtuni valabilă în mai multe zone din județul Alba, până la ora 14:30. 

Potrivit ANM, este vizată zona de munte de peste cota 1800 m și localitățile Zlatna, Câmpeni, Abrud, Bistra, Baia de Arieș, Roșia Montană, Lupșa, Vidra, Albac, Sohodol, Horea, Avram Iancu, Scărișoara, Gârda de Sus, Bucium, Arieșeni, Vadu Moților, Poșaga, Ciuruleasa și Poiana Vadului.

Se vor semnala averse care vor depăși pe arii restrânse 35 – 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, grindină.

sursa: meteoromania.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Statistici T5

Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax