Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în luna concediilor. Prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni, până la sfârșitul lunii august

Publicat

Meteorologii transmit prognoza de vreme pe următoarele patru săptămâni, până în 26 august. Săptămâna viitoare, temperaturile vor fi ușor mai coborâte decât cele obișnuite ale perioadei. De asemenea, precipitațiile vor fi excedentare, cu excepția ultimei săptămâni din intervalul vizat.

În județul Alba, se anunță temperaturi maxime în jurul valorii de 30 de grade, în luna august. Vor mai fi câteva zile cu averse și furtuni.

La munte, în județul Alba, sunt prognozate precipitații în prima zi a lunii, apoi în 9, 15-16 și 21 august și spre sfârșitul intervalului. Temperaturile maxime vor fi de 23 de grade la Oașa și 25 de grade la Arieșeni.

Și pe litoralul românesc vor fi temperaturi până în 30 de grade, în august. Sunt posibil ploi sau furtuni în jurul datei de 3 august și în intervalul 22-25 august.

Săptămâna 29 iulie – 5 august

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice și la munte, dar și în sud-estul țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 5 – 12 august

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări, dar mai ales în nord-vestul teritoriului.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în restul țării vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 12 – 19 august

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar, local în regiunile centrale și estice, iar în restul țării va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Săptămâna 19 – 26 august

Valorile termice estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, în toate regiunile.

surse: meteoromania.ro, accuweather.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax