Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în luna februarie 2024. Temperaturi neobișnuite în următoarele patru săptămâni. Unde vor fi ninsori sau ploi

Publicat

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale, în următoarea perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi mai mari în unele zone ale țării. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, până în 26 februarie.

Temperaturile vor urca până la valori maxime de 10-11 grade Celsius. Nopțile vor rămâne în continuare reci, cu minime sub zero grade.

La munte vor fi și zile cu maxime negative (5-10 februarie și din nou după 17 februarie). În rest, vremea va fi mai caldă decât specificul perioadei.

Vezi și VREMEA în Alba, în ultimul weekend din luna ianuarie: câteva ploi și ninsori, temperaturi negative. Prognoza meteo pe localități

Vor fi perioade cu ploi sau ninsori aproape în fiecare săptămână.

Săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în regiunile extracarpatice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în zona Munților Apuseni și în jumătatea nordică a Carpaților Orientali, dar și deficitar în regiunile extracarptice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 5-11 februarie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile extracarpatice și local în cele vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 12-18 februarie

Temperatura medie a aerului va avea valori în jurul celor specific pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte în zonele montane, dar și ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 19-26 februarie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații, estimate pentru acest interval, vor avea o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax