Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea în noiembrie: ANM anunță o toamnă lungă, cu temperaturi ridicate, dar și multe ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

vremea nori prognoza meteo vreme mohorata

Vremea în noiembrie 2023: Ultimele zile din octombrie și primele zile ale lunii noiembrie aduc o vreme frumoasă, mai degrabă potrivită pentru un sfârșit de septembrie. Ultima parte a toamnei ne aduce în continuare temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Luna noiembrie, denumită și Brumărel, nu va ieși din tiparul acestui an, când în majoritatea timpului am avut temperaturi mai ridicate. Potrivit directorul Agenției Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, citată de RomâniaTV, prima parte din luna noiembrie 2023 va aduce, în special în partea de sud și sud-est a țării temperaturi de peste 20 de grade. Apoi, cu cât de apropiem de ultima parte a toamnei, temperaturile mai scad în medie cu 5-6 grade.

Meteorologii anunță o perioadă cu multe ploi, excedentare chiar, în majoritatea zonelor țării, dar în special în sudul, estul și local în centrul țării.

Citește și VREMEA în Alba, în weekend 27 – 29 octombrie 2023: Zile frumoase, cu temperaturi de până la 20 de grade. Sunt anunțate și ploi

Vremea în weekend 27 – 29 octombrie 2023 în județul Alba: Vremea va fi frumoasă, cu temperaturi plăcute. Maximele vor urca până la 20 de grade Celsius. Pentru ziua de vineri, 27 octombrie, sunt anunțate ploi în unele zone din județ. Sâmbătă și duminică cerul va fi însorit, cu unele înnorări.

ANM a publicat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele patru săptămâni, în intervalul 30 octombrie – 27 noiembrie 2023.

Vremea în noiembrie: Săptămâna 30 octombrie – 6 noiembrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toată țara, dar mai ales în regiunile vestice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordvestice, deficitar în sudul și sud-estul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Vremea în noiembrie: Săptămâna 06 – 13 noiembrie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice și estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, cu precădere în vest, nord-vest și local în centru, exceptând regiunile sudice, unde cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Vremea în noiembrie: Săptămâna 13 – 20 noiembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile țării, dar mai ales în sud-estul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor.

Vremea în noiembrie: Săptămâna 20 – 27 noiembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decâtcele normale pentru acest interval, în toată țara.

Regimul pluviometric va fi excedentar în sudul, estul și local în centrul țării, în timp ce în restul teritoriului cantitățile de precipitații se vor situa în limitele normale pentru această perioadă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax