Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea în România până în 5 august: De când revine CANICULA. Prognoza meteo pe patru săptămâni

vremea vara prognoza meteo patru saptamani 5 august

Publicat

Vremea în România până în 5 august: De când revine CANICULA. Prognoza meteo pe patru săptămâni. Se anunță o lună de foc, cu temperaturi mai ridicate decât cele specifice perioadei în care ne aflăm.

Meteorologii de la ANM au publicat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru intervalul 8 iulie – 5 august 2024.

Se anunță patru săptămâni de foc, cu temperaturi termice mai ridicate decât cele normale, pe întreg teritoriul României.

Vremea în Alba în weekend 5 – 7 iulie: temperaturile cresc treptat de la o zi la alta, iar ploile vor lipsi, deși cerul va fi parțial înnorat. În fiecare zi se vor înregistra câteva grade în plus, așa încât până duminică vor fi maxime de 31 – 33 de grade Celsius

Vremea în România până în 5 august. Săptămâna 8– 15 iulie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice.

Cu excepția extremității de sud-est a țării, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi deficitare, mai ales în zonele montane.

Vremea în România până în 5 august. Săptămâna 15 – 22 iulie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Vremea în România până în 5 august. Săptămâna 22 – 29 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sudul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țări.

Vremea în România până în 5 august. Săptămâna 29 iulie – 5 august

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate