Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania, la mare şi la munte, până în 16 iulie. Prognoza METEO pe două săptămâni. Temperaturi maxime şi precipitaţii

Publicat

primavara vremea prognoza meteo

catedrala vremea primavara floriÎn următoarele două săptămâni, vremea se menține calduroasă, cu variaţii de temperatură la începutul perioadei. Nu vom scăpa însă de furtuni. Intervale cu averse și descărcări electrice vor fi aproape în fiecare zi, dar frecvența lor va fi mai mare în data de 3 iulie și după data de 6 iulie, în Transilvania, la munte, dar şi pe litoral, potrivit prognozei transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

În Transilvania, în prima zi, media temperaturilor diurne va fi de 21 de grade, apoi va crește, astfe că în data de 7 iulie va atinge 27 de grade. În zilele care vor urma, până la sfârșitul intervalului de prognoză, variațiile termice vor fi nesemnificative, media temperaturilor maxime fiind de 27 – 28 de grade. Media temperaturilor nocturne va scădea de la 14 grade în data de 3 iulie, până la 8 grade în 5 iulie. În următoarele 3 zile temperaturile minime vor fi în creștere, până la 13 grade în dimineața zilei de 10 iulie și se vor menține în jurul acestei valori până la finalul intervalului de prognoză.

Intervale cu averse și descărcări electrice vor fi aproape în fiecare zi, dar frecvența lor va fi mai mare în data de 3 iulie și după data de 6 iulie.

În Dobrogea și pe Litoral, în primele 3 zile de prognoză media temperaturilor maxime va fi de 25 – 27 de grade, în timp ce a minimelor va scădea, astfel că în dimineața de 5 iulie va ajunge să se situeze în jurul valorii de 15 grade. În zilele care vor urma nu vor fi variații semnificative de temperatură, media maximelor va oscila în jurul a 27 de grade, iar a minimelor în jurul a 18 grade.

Vor fi averse, pe arii extinse în data de 3 iulie, apoi pe spații mici, posibil, aproape în fiecare zi.

La munte, media temperaturilor maxime se va situa între 12 grade în prima zi și 18 – 19 grade între 7 și 16 aprilie, în timp ce a minimelor va avea variații de la 7 grade în diminețile de 4 și de 5 iulie, până la 11 grade în jurul datei de 11 iulie.

Vor fi manifestări specifice instabilității atmosferice aproape în fiecare zi, dar mai ales în prima și după data de 8 iulie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax