Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania, la mare și la munte până în 26 iulie. Când mai cresc temperaturile. Prognoza meteo pe două săptămâni

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie anunță vremea pentru următoarele două săptămâni, în regiuni din țară. Temperaturile vor crește după 15 iulie, apoi vor scădea din nou. Se încălzește iar după 20 iulie.

În Transilvania, vremea va fi răcoroasă în primele două zile, când, în medie, maximele termice vor fi în jurul a 21 de grade, iar minimele de 7-10 grade. Ulterior, temperatura aerului va fi în creştere, astfel că în data de 16 iulie se va atinge o medie a maximelor de 27-28 de grade, iar în 17 iulie, a minimelor, de 12-13 grade. În următoarele 2 zile se va răci cu până la 2-3 grade, apoi media maximelor va fi din nou în creștere, până la 28 de grade la finalul intervalului de prognoză, iar a minimelor nu va avea variații semnificative și se va situa în jurul a 13 grade.

Probabilitatea pentru averse va fi în creștere după data de 16 iulie.

În Dobrogea și pe litoral, în prima săptămână media temperaturilor maxime va avea variații între 24 și 29 de grade, iar a minimelor între 15 și 19 grade. În cea de a doua săptămână nu vor mai fi modificări semnificative, maximele se vor situa, în medie, între 27 și 29 de grade, iar media minimelor va fi între 18 și 20 de grade.

Condiții pentru averse vor fi la începutul intervalului și trecător după data de 18 iulie.

La munte, în prima săptămână, media maximelor termice se va situa între 12 și 18 grade, iar a minimelor între 4 și 9 grade, iar în cea de a doua săptămână temperaturile maxime vor avea o medie cuprinsă între 16 și 21 de grade, iar minimele între 8 și 11 grade.

Vor fi posibile averse aproape în fiecare zi, dar mai ales la începutul intervalului, precum și între 16 și 21 iulie.

sursă: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax