Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania, la munte și la mare până în 16 iunie. Condiții meteo pe două săptămâni și de Rusalii

Publicat

flori primavara

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza de vreme pentru următoarele două săptămâni, inclusiv ziua de Rusalii, 16 iunie, în regiuni din țară. În Transilvania, vremea se încălzește treptat, însă vor fi averse în fiecare zi.

În ziua de Rusalii, la Alba Iulia sunt prognozate furtuni și temperaturi maxime de 26 grade Celsius.

În Transilvania, în prima săptămână, vremea se va încălzi treptat, astfel că la începutul ei media maximelor termice va fi de 22 de grade, iar la final va atinge 27 de grade. În cea de a doua săptămână maximele termice se vor situa, în medie pe întreaga regiune, între 26 și 28 de grade. Media temperaturilor minime se va situa în general între 11 și 13 grade. Temporar vor fi averse în fiecare zi.

Dobrogea și pe litoral: Până în data de 12 iunie, temperaturile maxime vor fi în creștere, de la medii în jurul a 24 de grade, la medii de 28-29 de grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului, temperaturile diurne vor avea tendința de scădere, spre medii regionale de 27 de grade. Media temperaturilor minime se va situa în general între 16 și 19 grade.   

Manifestări de instabilitate atmosferică se vor semnala aproape în fiecare zi, iar cantități de apă mai însemnate vor fi la începutul intervalului și în jurul datei de 8 iunie.

La munte, în prima săptămână vremea se va încălzi, astfel că, în weekend, media temperaturilor maxime va ajunge să se situeze în jurul valorii de 18 grade, iar a minimelor va fi de 10-11 grade. În cea de a doua săptămână valorile termice vor scădea foarte ușor, cu 1-2 grade în medie. Temporar vor fi averse în fiecare zi.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax