Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în TRANSILVANIA până la jumătatea lunii septembrie. Temperaturile scad, maximele vor ajunge până la 21 de grade Celsius

Publicat

cer, vremea, meteo

Agenția Națională de Meteorologie a anunțat evoluția valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 1-14 septembrie pentru toate regiunile din țară. În Transilvania, temperaturile vor fi într-o continuă scăderea, astfel că la jumătatea lunii septembrie, temperaturile vor ajunge la maxime de 21 de grade Celsius. Temperaturile minime vor înregistra o creștere la începutul lunii, ulterior ajungând la 11 grade Celsius.

Temperaturile maxime, de 26-27 de grade, din primele două zile ale intervalului de prognoză, vor scădea cu aproximativ 2 grade, astfel încât, între 3 şi 8 septembrie se vor menţine relativ constante, în jurul valorii medii de 25 de grade. Ulterior, răcirea uşoară a vremii va continua, iar între 12 şi 14 septembrie mediile maximelor nu vor mai depăşi 21 de grade Celsius.

Temperaturile minime vor marca o creştere, de la 10 la 13 grade, în medie, între 1 şi 4 septembrie, apoi vor scădea uşor şi se vor menţine în jurul unei medii de 11 grade până pe 10 septembrie, pentru ca în ultimele zile să coboare din nou, spre 8 grade la sfârşitul perioadei de prognoză.

Probabilitatea de apariţie a averselor va fi mai ridicată pe 3 septembrie şi, din nou, între 8 şi 10 septembrie. În restul intervalului de prognoză vor fi ploi trecătoare, slabe cantitativ.

sursa: mediafax.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax