Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea în Transilvania și în țară până în 24 martie 2024: Vreme schimbătoare, cu multe ploi. Prognoza meteo pe regiuni

vremea meteo ploaie prognoza

Publicat

Vremea în Transilvania și în țară până în 24 martie 2024. Vreme schimbătoare, cu multe ploi. Prognoza meteo pe regiuni. Meteorologii au publicat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele două săptămâni.

Asfel, potrivit ANM, în intervalul 11 – 24 martie 2024, se anunță o vreme destul de plăcută, chiar dacă temperaturile mai scad ușor, cel puțin în prima parte a intervalului. Sunt anunțate și precipitații, mai consistente în special în perioada 11 – 15 martie și după data de 19 martie.

Vremea în Alba în săptămâna 11 – 17 martie 2024: Vor fi temperaturi plăcute, deși vremea se anunță mai mult mohorâtă, cu mulți nori. Sunt prognozate și precipitații. La munte se mai anunță perioade cu ninsori.

Prognoza meteo pe regiuni, până în 24 martie. TRANSILVANIA

Până la mijlocul primei săptămâni, valorile termice maxime vor fi în scădere de la medii de 16 grade, până spre 10…11 grade. Până la finalul săptămânii, valorile diurne vor fi în creștere spre medii de 15…16 grade.

În a doua jumătate a intervalului, vor mai fi variații termice nesemnificative, dar media maximelor se va situa în general în jurul a 14 grade. Valorile termice nocturne vor avea ușoare variații pe tot parcursul intervalului, iar media regională a acestora va oscila între 2 și 5 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în intervalul 11 – 15 martie și după data de 19 martie.

Progoza meteo pe regiuni, până în 24 martie. BANAT

În primele zile din interval, valorile termice maxime vor fi în scădere de la medii regionale de 16 grade, până spre 12 grade. Ulterior, până la finalul săptămânii, valorile diurne vor fi în creștere până la medii de 17…18 grade.

În a doua jumătate a intervalului, variațiile termice nu vor fi semnificative, iar media maximelor se va situa în general în jurul a 16 grade. Valorile termice nocturne vor fi în scădere de la medii de 8 grade, spre 3…4 grade la finalul primei săptămâni, iar în a doua parte a intervalului vor fi doar ușoare variații, iar media se va menține în jurul a 5 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în intervalul 11-15 martie și după data de 19 martie.

Prognoza meteo pe regiuni, până în 24 martie. CRIȘANA

Până spre mijlocul primei săptămâni, valorile termice maxime vor fi în scădere de la medii de 17…18 grade, până spre 12 grade. Ulterior, până la finalul primei săptămâni, valorile diurne vor fi în creștere până la medii de 16…17 grade.

În a doua jumătate a intervalului, vor mai fi variații termice ușoare, dar media maximelor va fi în general în jurul a 15 grade. Valorile termice nocturne vor fi în scădere de la medii de 7…8 grade la începutul intervalului, spre 3…4 grade la finalul primei săptămâni.

În a doua parte a intervalului vor fi doar ușoare variații, iar media se va menține în general în jurul a 5 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată mai ales în intervalul 11-14 martie și după data de 17 martie.

Prognoza meteo pe regiuni, până în 24 martie. MARAMUREȘ

Până în data de 13 martie, valorile termice maxime vor fi în scădere de la medii de 16 grade, spre 12 grade. Ulterior, până la finalul primei săptămâni, valorile diurne vor fi în creștere până la medii de 15 grade.

În a doua jumătate a intervalului, vor mai fi variații termice ușoare, iar media maximelor va fi de 13…15 grade. Valorile termice nocturne vor fi în scădere de la medii de 7 grade la începutul intervalului, spre 3 grade la finalul primei săptămâni.

În a doua parte a intervalului vor fi doar ușoare variații, iar media va oscila între 2 și 5 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată mai ales în intervalul 11-14 martie și după data de 17 martie.

Prognoza meteo pe regiuni, până în 24 martie. MOLDOVA

Până la mijlocul primei săptămâni, variațiile termice diurne nu vor fi semnificative, iar media acestora va fi de 8…9 grade.

În intervalul 14-18 martie valorile termice maxime vor fi în creștere spre medii de 16…17 grade, iar apoi vor avea tendința de scădere până la 13…14 grade. Valorile termice nocturne vor avea ușoare variații pe tot parcursul intervalului de anticipație, iar media regională a acestora va oscila între 2 și 5 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în intervalul 11-14 martie și după data de 19 martie.

Prognoza meteo pe regiuni, până în 24 martie. DOBROGEA

Valorile termice nu vor avea variații semnificative pe parcursul celor două săptămâni de prognoză.

Media maximelor va oscila între 10 și 15 grade, cu o creștere a valorilor între 14 și 18 martie, iar cea a minimelor va fi de 4…6 grade, cu cele mai scăzute valori în jurul datei de 15 martie.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în intervalul 11-15 martie și după data de 20 martie.

Prognoza meteo pe regiuni, până în 24 martie. MUNTENIA

Până la mijlocul primei săptămâni, valorile termice maxime vor fi în scădere ușoară de la medii de 15…16 grade, până spre 12 grade. Până la finalul săptămânii, valorile diurne vor fi în creștere spre medii de 18…19 grade.

În a doua jumătate a intervalului, temperaturile maxime vor avea din nou tendința de scădere ușoară până la medii de 15…16 grade. Valorile termice nocturne vor avea variații nesemnificative pe tot parcursul intervalului, iar media regională a acestora va oscila între 3 și 6 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în intervalul 11-15 martie și după data de 20 martie.

Progoza meteo pe regiuni, până în 24 martie. OLTENIA

Valorile termice nu vor avea variații importante pe parcursul celor două săptămâni de prognoză.

Media maximelor va oscila între 14 și 18 grade, iar creșterea valorilor se va realiza spre finalul primei săptămâni. Media temperaturilor nocturne va fi în general de 4…6 grade, cu cele mai scăzute valori în jurul datei de 16 martie.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în intervalul 11-15 martie și după data de 20 martie.

Prognoza meteo pe regiuni, până în 24 martie. LA MUNTE

Valorile termice nu vor avea variații importante pe parcursul celor două săptămâni de prognoză. Media maximelor va oscila între 2 și 6 grade, cu o creștere mai pronunțată între 14 și 18 martie.

De asemenea, media minimelor va fi de -3…0 grade, cu cele mai scăzute valori în jurul datei de 15 martie.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în intervalul 11-15 martie și după data de 19 martie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax