Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte de 1 Decembrie şi Moş Nicolae. Prognoza meteo pe două săptămâni

Publicat

iarna1 Administrația Națională de Meteorologie (ANM) transmite prognoza de vreme, valabilă pentru intervalul 28 noiembrie – 11 decembrie, în regiuni din ţară. Vremea se mai încălzeşte din a doua săptămână de prognoză.

În Transilvania, regimul termic din prima săpămână de prognoză va fi în jurul celui normal la valorile nocturne și sub acesta la cele diurne. În medie, maximele vor fi cuprinse între -1 și 2 grade, iar minimele între -8 și 0 grade.

Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, majoritatea temperaturilor vor fi ușor mai mari decât cele climatologic specifice peroadei, adică maxime cuprinse între 1 și 3 grade și minime între -7 și -4 grade, mediate pe regiune.

Precipitațiile vor fi prezente în cea mai mare parte a timpului, iar probabilitatea de semnalare a acestora, moderate și însemnate cantitativ, va fi mai ridicată în intervalele 1-3 decembrie și 5-11 decembrie.

La munte, vremea va fi mult mai rece decât în mod obișnuit, în această perioadă. Pe întreg intervalul, valorile termice vor fi negative, atât în cursul nopților cât și în cursul zilelor, mai scăzute în prima săptămână când, în medie, maximele se vor încadra între -4 și -8 grade, iar minimele între -13 și -6 grade.

În cea de-a doua săptămână vor fi valori ale temperaturilor maxime de -3…-2 grade, iar cele minime se vor situa în jur de -6 grade.

În cea mai mare parte a timpului va ninge, iar ninsorile pot fi mai consistente, cel mai probabil, în perioadele 1-3 decembrie și 5-11 decembrie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax