Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 13 ianuarie. Prognoza meteo pe două săptămâni

Publicat

zapada munte avertizare meteo de vreme rea

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme până în 13 ianuarie, în regiuni din ţară. În Transilvania, temperaturile scad semnificativ până în 7 ianuarie, când maximele zilei vor fi negative. Trecător, vor mai fi ninsori slabe.

În Transilvania, valorile termice nu vor avea variații semnificative în primele trei zile, când media maximelor va fi de 1-2 grade, iar a minimelor de -4 respectiv -3 grade, apoi se va răci semnificativ, astfel că până în data de 7 ianuarie temperaturile diurne vor avea în medie între -6 și -3 grade, iar cele nocturne în general între -10 și -12 grade și vor caracteriza o vreme geroasă.

Din 8 ianuarie se va încălzi ușor și treptat, dar media maximelor termice nu va mai depăși -2 grade, iar cea a minimelor -8 respectiv -7 grade.

Trecător, vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, în general slabe cantitativ, aproape zilnic.

La munte, media temperaturilor maxime va avea variații între -5 grade în primele zile de prognoză și -12 grade în jurul datei de 4 ianuarie, iar a celor minime între -8 grade la început și -17…-16 grade în cele mai reci nopți (4, 5 ianuarie).

Temporar, vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare în fiecare zi, pe arii mai extinse și în general moderate cantitativ.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax