Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte, până în 15 octombrie. Prognoza METEO pe două săptămâni. Temperaturi maxime şi precipitaţii

Publicat

munti 2 meteo Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme în regiuni din ţară, pentru perioada 2 – 15 octombrie. În Transilvania, temperaturile se vor situa, în general, în apropierea celor normale perioadei.

În Transilvania, valorile termice se vor situa, în general, în apropierea celor normale perioadei. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în medie regională, între 15 și 19 grade, ușor mai ridicate în zilele de 3 și 13 octombrie, dar și mai scăzute în 4 octombrie. Media regională a temperaturilor minime va fi de 5 – 6 grade, exceptând prima noapte, când se vor înregistra în jur de 2 grade.

Probabilitatea de apariție a ploii va fi ridicată începând cu data de 3 octombrie, iar în perioada 7-11 octombrie ploile pot fi moderate și temporar, mai însemnate cantitativ.

La munte, regimul termic, fără variații semnificative pe întreg intervalul de referință, va fi apropiat de cel normal în această perioadă, cu medii ale temperaturilor maxime de 8 – 10 grade și de 2 – 3 grade ale celor minime, exceptând prima dimineață, când vor fi temperaturi de -1 – 0 grade.

Începând cu 3 octombrie, probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată, iar în perioada 7-11 octombrie acestea pot fi moderate și însemnate cantitativ.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax